torsdag 2 juli 2009

Grind, slant med penseln

Nu sitter man här igen med datorn i knät, kan inte säga att det är Arla morgonstund precis. Har svårt att sova på kvällarna men sover desto bättre på morgonen.

DSC_0020 (2)

Gårdagen var det fullt ös som vanligt, ner på stan för inhandling av present till brorsbarnet som fyllde 13.

Hem laga mat, i denna värmen nåja Whilliam var ju här så vad gör man inte.

Poolen skulle rengöras, passade på att byta sängkläder, springa med dammsugaren hopp in i duschen ut med hunden, hämta Whilliam och hans mamma för att senare landa på kalaset.

DSC_0023

Jätte mysigt att träffa alla, vi satt ute käkade korv och sedan fikade vi.

En av min brors gamla kompisar som min son och vi känt i 23år kom och han brukar alltid klappa maken på axeln, Ops vi han inte varna och gissa vilken axel det var, japp.

Maken blev tårögd fast han bet i hop men det gjorde ont, gissa vad killen kände sig dum men han visste ju inget och det är så de hälsat i alla år.

DSC_0025

Whilliam mös med uppmärksamheten och charmade alla, han gick fram tog i hand och bockade, typ hela tiden.

Han har aldrig gjort så tidigare, ni skulle sett.

När jag hade kört hem Whille och hans mamma for jag hem öppnade färgburken för att måla grinden, duttade lite på trapp räcket och visps målade jag där med, kl var vid 23 tiden då var det lite mörkt även för vit färg, så om jag orkar och om vädret tillåter så fortsätter jag i kväll

5 kommentarer:

 1. Hellojs..blidee fint så!Kuligt att måla ju!!!

  ha med svår att sova nu i värmen!!

  Ha en härlig dag i solen!!
  ~~♥Kram Millan♥~~

  SvaraRadera
 2. Hejsan, alliunboll skrev Katta att den heter..så fint det blev med det vita...coh ni verkar ha haft en härlig smaling med männsikor och korvgrillning, här lyser solen igen..härligt, ha det gott, kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev.Du är duktig.Har oxå svårt att sova i värmen .Ha en underbar dag kramiz ~~~~RITA~~~~~-

  SvaraRadera
 4. Vilken artig liten Whilliam.. Söt som spunnet socker är han också. Vad du är duktig som målar och står i. Vilka fynd du har gjort ser jag längre ner. Skönt att maken mår så mycket bättre nu.
  Tack, för din fina omtanke till mig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Han är ju för go din lilla Whille. Aj, aj aj det måste ha gjort ont i axeln. Grinden blev väldigt fin! Hoppas att du får en skön helg! Hos oss kommer det vara full rulle med kalas för svärmor.

  Kram Anna-lena♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck