söndag 5 juli 2009

Tråkväder med lite lullull

Oj vilket oväder vi fick kvällen mellan fredag och lördag, själv var jag på dåligt humör, mådde dåligt och somnade kl.21 i soffan. Tydligen var jag lika dann när jag var liten innan åskan bröt ut.

DSC_0023

Då kunde man tro att jag var utvilad när jag vaknade, nix det var jag inte. Svaret kom under dagen då det fortsatte att åska och regna.

DSC_0017

Maken och jag tog i allfall bilen och åkte runt till vitvarubutiker för att kolla in en ny torktumlare. För den vi har är så gammal och låter som ett tröskverk och så är det inte så ekonomisk heller.

DSC_0025   

Vi bokade upp en som vi skall hämta idag med hjälp av sonen. Annars så har det inte blivigt nått gjort alls, vilket jag tycker är frustrerande. Diskat upp för hand(har ingen diskmaskin) lullullade lite och somnade en stund  i soffan vilket nu har hänt i 2 dagar.

DSC_0027

Jag vill hålla på men orkar inte ta tag i nått alls, jag vet att jag har sådana dagar och att det är nog för att jag skall ta det lugnt. Det är nog bättre i morgon får vi hoppas.

5 kommentarer:

 1. God Morgon!!!

  Vackert stilleben!!

  Känner så igen mig!!!
  Blir så för mig med när jag gjort mycket..går upp i varv, men kroppen svarar nog o vill man ska ta det lugnt!! men det är svårt när det är mycket man vill göra!!

  Ha en jätteskön söndag!
  ~♥Millemamman-Kramar♥~

  SvaraRadera
 2. Ja du...temperaturen har gått ner till 18 här nu...det är molningt men inten åska...däremot så låg jag vaken vid 05-tiden och såg att det blixtrade på håll...Är nästan en kuslig stillhet där ute...
  I går kväll så funkade inte vare bredband eller tv...misstänker att åskan slagit ner och detta fått följder här...nu på morgonen så gick allt som vanligt...
  Sådana dagar får jag också...allt faller liksom ihop och orken infinner sig inte...inget förefaller speciellt kul eller nödvändigt...Kan tro att det är en sådan dag här också...Åskan hänger i luften och det kunde väl lika gärna braka lös någon gång...Har läst om vädret som varit runt om oss och det är märkligt att vi blivit förskonade...men är Vänern som spelar oss spratt...ofta är det så att vi har ett annat väder än någon mil innåt landet...Förstår att ni haft riktigt busväder!

  Ha det gott och ta det lugnt!
  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. Hallå där, efter allt som du har hållt på med så är det ju inte underligt att du är trött och kroppen försöker nog berätta detta för dig..jag är likadan när jag kör på för mkt ...då orkar jag inget ett par dagar..hoppas nu att du får en skön söndag, kramen

  SvaraRadera
 4. Känner igen mej.Men så mycket du gör så är det ju inte konstigt att kroppen säjer ifrån.Men jag är likadan bara kör på....Sedan orkar jag ingenting på ett par dagar.Ha nu en skön söndag kramizar ~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck