tisdag 21 juli 2009

Vinbär

Här har måndagen flutit på rätt lugnt, vädret var ju ingen höjdare när jag vaknade blev lite bättre under dagen fast med en hel del blåst. Det har ju inte varit läge för att måla så nått måste jag göra så varför inte baka.

DSC_0177

Så jag frågade mamma om hon hade lite vinbär jag kunde få och det hade hon. Det vara bara att börja baka utan att tala om det för de andra.

DSC_0178

Till em. fikat ställde jag fram kakan och det sa bara Swiss så var det slut, som tur är så är kakan lättbakad. Vill någon ha receptet så är det bara att höra av sig.

DSC_0174

Håller just nu på med överdrag till stolarna i köket, lite pilligt då jag inte har något mönster, halva stolen gick bra men över rygg har jag problem, skam den som ger sig.

Jo, Syrran var här i dag med en present den visar jag senare, har inte hunnit fota den än.

5 kommentarer:

 1. Den dära såg god ut och jag som har röda vinbär men vet inte vad jag ska göra med dom snälla..receptet..om du har tid: viola@romantiskating.se...ha en fin dag, kramen

  SvaraRadera
 2. :-) Söt kaka du har bakat.. Hoppas allt är bra med dig!

  Krams!

  SvaraRadera
 3. Någon galen infektion är det klart på gång...känner mig febrig men hittar inte febertermometern...Har mått illa på förmiddagen o sov till ca 14-tiden...nu är jag uppe men orkar inget utan bara hasar runt...Vill inte bli sjuk då det tar hårt att vara borta från jobbet...usch!!!
  Vinbärskaka lät väldigt gott o jag skulle gärna vilja ha receptet...gillar allt som är lätt att göra...

  Kram kram från Malin

  SvaraRadera
 4. ser ju så gott ut...vilet påminner mig om att jag har 2 viibärsbuskar att plocka av!!!

  nattis

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck