fredag 7 augusti 2009

En blandad kompott

Ytterligare en dag med högsommar värme, så det blev ett dopp i poolen där termometern visade 26 grader. Kallt när man klev i men oj vad skönt det var att sedan ligga på luftmadrassen och bara guppa.

DSC_0042

Det är ju inte det enda jag har pysslat med idag utan jag har tagit tag i garderobs luckorna och grundat 3st men bara då en sida, är lite osäker om det kommer att bli bra det är ju inte mycket man kan göra då det är masonit som sitter på, vi får se.

DSC_0043

Sedan så har jag målat lådan jag tog med mig hem från återbruket i våras, den var blå fast nu har den fått på sig lite vitfärg. Jag kommer inte att måla heltäckande då det inte heller är riktigt trä utan masonit (ser det ut som) Och om jag då målar lite slarvigt så får jag en illusion av att det är ådror i virket. Det är Dotra som ville ha den och gissa vad hon protesterade när jag målade den, fast nu är det jag som fixar och då blir det som jag vill.

DSC_0292

Min brors äldsta är här på besök, sover över nu för andra natten det är rätt kul att hon vill vara hos sin faster, nu är det nog inte riktigt så utan att hon vill var med sin kusin i stället, hon är så kul och vi skojar hela tiden.

DSC_0065

Kvällen avrundades med grannarna, riktig myskväll med grillning, sallad, potatisgratäng och till kaffet serverade jag min snabba vinbärs kaka. Det var gott om jag får säga det själv med tanke på att det var jag som stod vid grillen och spisen ; ) Så idag om vädret håller i sig så blir det bada och naturligtvis måste jag fortsätta måla.

8 kommentarer:

  1. Vad skönt att ha en pol att bada i. Och vilken fin låda du har. Med lite vit färg kan man förändra en hel del :) Ha en bra dag! kram

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ha en pool att guppa i, skulle behövas här också, vi tar ut lilla Ls badbalja på balkongen så alla fall han får svalka sig! Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Nu hoppas jag att jag kan hälsa på dig..igår fick blogger tuppjucket när jag skulle lämna kommmentar hos dig och jag blev avstängd..har strulat ofta just med din blogg....men nu har jag skippat explorer och gått över till firefox och då funkar det! Hoppas du har en lika trevlig dag idag som igår, kram

    SvaraRadera
  4. Visst är det gott med det fina vädret...jag ar varit ute så gott som hela tiden och inte suttit med datorn en endaste stund...
    Jag har också fått målat lite...en kruka...inte mer men däremot röjt i rabatterna...i kväll är det jobba igen...

    Kram från Malin...så länge!

    SvaraRadera
  5. Åh vad härligt det låter! Bad och pyssel och piff! Själv har jag haft en härligt svettig dag på jobbet;) Äh, jag ska inte klaga, jag har haft det bra! Men nog är det lite synd att man måste vara inomhus i det vackra vädret!

    Kram Annica

    SvaraRadera
  6. Så härligt det ser ut med badet! Hittade hit via en annan blogg och nu måste jag kika igenom dina inlägg :)
    Kram och trevlig helg!
    Pernilla

    SvaraRadera
  7. Klart jag är kvar i mitt lyckorus, nya jobbet är toppen, kunde inte ha kommit lägligare !

    Klart man vill ha kontroll, förstår dig, men ibland blir det inte som man vill ;)

    Önskar dig en skön Helg !
    Kram Nettan

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck