tisdag 11 augusti 2009

Idag blandar friskt och jag är frisk

Oj, här gäller det att hinna med massor medans familjen jobbar, själv börjar jag i aktivitet i dag. Har ingen aning om hur när eller var allt kommer att ske så det blir att ta dagen som den kommer. Så igår hann jag med att.

DSC_0074

Ge sovrummet nya gardiner, det är igentligen lakan köpta på Ikea som jag har fållat upp, de är nytvättade och strukna och doftar underbart. Gardinerna som då satt i sovrummet har nu fått flytta in till kontoret.

DSC_0069 (2) 

Jag har inte blivigt skvatt galen. Men jag har börjat att måla vår gamla gungställning vit, Dotra tyckte den såg anskrämlig ut då den under många år använts som målarställning.

DSC_0062 (2)

Jag hade färg över, från då jag målade trädgårdsmöblerna. Färgen som annars skulle bara stått och blivigt gammal använder jag nu till att måla gungställningen. Hann en bit innan regnet vräkte ner i 10 minuter medans solen sken, jag får fortsätta med målningen då vädret är stabilare. Fast ni får kika lite nu, visst kommer det bli fint men jag har aldrig sett en vit gungställning tidigare.

Jag måste även gratta min SON som idag har fått sig ett nytt jobb. Han får fortsätta med sitt yrke som snickare, han är verkligen duktig det ni vet ju, det är han som gjort vår stora altan, vår bastu och även staketet som ni ser i bakgrunden

9 kommentarer:

 1. hej..Oj så massa fint att se..Hoppas att du får en bra dag..Kram

  SvaraRadera
 2. ...men efter detta så kommer många att ha vita gungställningar...hi hi...Så fint tycker jag!
  Ursnyggt med gardinerna och visst sjutton är just vita längder det finaste att ha, jag har et året runt...tvättar, stryker o sätter upp dom igen...
  Hoppas att det går bra för dig idag!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. Nej, jag har nog aldrig sett en vit gungställning förut! Men någon ska ju vara den första... och det blir säkert jättefint!
  Kram
  MArie

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Hur är allting med dej? :-)
  Vad roligt att höra att sonen fått sig ett jobb. Känns tryggt att folk börjar få jobb igen.

  Krams!

  SvaraRadera
 5. En vit gungställning...härligt...:) och vad roligt för sonen, kramen

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du tycker det jag har fint :-) Jag blir superglad av att höra det. Jag trivs som fisken i vattnet just nu i mitt rum.

  Hoppas du får en fin morgondag.
  Krams!

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Både gardiner och gunga! Och grattis till sonen! :)

  SvaraRadera
 8. Men så snyggt, visst är det bra när det inte kostar skjortan =).
  Grattis till sonen & nya jobbet oxå.

  Kram Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck