torsdag 13 augusti 2009

Lugn och ro är nått jag efterlyser

Onsdagen var helt underbar, jag vaknade på morgonen en normal tid besökte bara damernas och sedan tillbaka i sängen för att sova 3 timmar till. Hur ofta har det hänt, typ aldrig. För jag har under lång tid sovigt jätte dåligt men besöket på A-f tog nog musten ur mig.

DSC_0093

Min son dök upp och gjorde mig lunch, japp. Han vet hur dålig jag är på att äta när jag är ensam hemma (hade inte ens ätit frukost). Vad gott och trevligt det var. Därefter bar det av till Whilliams dagis, har inte träffat honom på snart 3v, jag tror han blev lika glad som jag att ses.

Jag var så lycklig, så jag hade tårar i ögonen men jag kan ju inte gråta inför den lilla soltrålen. Pussar och kramar och en massa prat då vi hade mycket att ta igen.

DSC_0095

Så ingenting annat blev gjort denna dag, inge städning eller pyssel inget dåligt samvete, utan idag fick jag bara vara.

DSC_0092 

Tack mina pojkar för denna ljuvliga dag, den behövde jag verkligen synd bara att resten av min familj inte kunde uppleva den då de måste jobba.

8 kommentarer:

 1. Vad jobbigt att besöket på af tog musten ur dig.
  Härligt att sonen kom och såg till att du fick lite fika i dig. Vilken lycka att besöka lilla barnbarnet på dagis:-)
  Önskar dig en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Barnbarn är verkligen lycka! De kan faktiskt lyfta oss så vi orkar se tillvaron ljus igen! Ha det så gott! Märta

  SvaraRadera
 3. Den där dagen var du värd...hoppas även denna blir lika trevlig, kramen

  SvaraRadera
 4. Så gulliga pojkar du har..snällt att fixa lunch till dig!!! Fina bilder..ha det finfint idag!!
  ♥kramelikram♥:))

  SvaraRadera
 5. Sådana dagar är de man sparar i hjärtat o som hjälper en igenom det som är tungt...låter så härligt och en sådan innerlig känsla du beskriver till lill Wille...
  Här är det ett rejält åskväder på väg in...pratade med en bekant som bor en mil härifrån o där hade det smällt rejät för någon timme sedan...ser molnbanken dra in över oss nu...regnar o blixtrar av o till men ännu går det runt...lite kusligt...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 6. VAd härligt att du fått ta det lugnt och att du träffat "russinet i kakan"! Förstår att det måste vara underbart med barnbarn! Här har allt kört ihop sig. Lätt antiklimax. Efter allt stök med ritningar, bygglov, möten osv verkar min makes arbete vara i blåsväder. 2 stormar med uppsägningar har passerat men nu kommer en tredje sväng. Ringde byggaren idag och sade att vi måste avvakta. Egentligen är det ingen fara. Vi är friska och har det bra tillsammans och det är ju huvudsaken!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 7. Vad gulligt att få lunch av din son.Vad mysigt att besöka barnbarnet på dagis.Vilka fina bilder du visar.Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera
 8. Åh det kommer bli superskoj med skola igen :)
  Krams!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck