tisdag 29 september 2009

Första dagen avklarad och på väg till dag 2

Nu var första praktik dagen avklarad, det var jätte kul att få vara ute och prova hur det är att ha ett jobb att gå till.

DSC_0133

Vi provar med 4 tim. per dag och ökar framöver för att det inte skall bli för häftig omställning, vi vill ju inte att jag blir sjuk igen.

DSC_0141

Efter avslutad arbetsdag så begav jag mig snabbt hem för att leta efter ett kvitto på ett par Ecco skor jag köpte för 2 år sedan. Jag upptäckte nämligen att de var sönder.

DSC_0138

Med kvittot i högsta hugg och skorna i den andra begav jag mig i väg och tänka sig jag fick ett par helt nya och dessutom lite pengar tillbaka, det händer ju inte ofta. Då kunde jag springa in på loppisen och köpa dessa ljusstakar för 10:- st. Mamma min har ett par hemma ; ) Sedan kan ni här se vad Kamomilla gjorde med sina.

DSC_0130

Snart är det dags för att bege mig till praktiken “arbetsprövningen”, ja just ja ni vill nog veta vart. Ett ställe där man måste hålla hårt i plånboken för oj vad grejer det finns som jag vill ha.

Här har jag min praktik. ; )

7 kommentarer:

 1. Hej låter som du är på arbetsprövning, har själv gjort samma sak. Är bra att börja i liten skala så man inte faller dit igen och inte orkar.
  Kram Tesan

  SvaraRadera
 2. Vad roligt...jag gläds mig dig...ha det så gott din andra dag, kramen

  SvaraRadera
 3. Wow va glad jag blir för din skull..Har gåshud!! Så otroligt fint ställe..Måste bara vara helt underbar praktik..Massa Grattis kramar från mig..Jippi för din skull..Susanne

  SvaraRadera
 4. Vad roligt för dig med denna praktik.
  Helt underbart ställe att jobba på.
  Önskar dig lycka till.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det verkar vara ett fint ställe att praktisera på! Lycka till! ;O)

  SvaraRadera
 6. Oj jösses ändå wow vilket ställe för din praktik!!! Grattis super supermycket!!! Skoj med dina ljusstakar, jag undrar om de inte är exakt likadana som mina var, fast mina var opar, den ena guldigare än den andra.

  SvaraRadera
 7. Tjohoooo....vilket flyt du har och jag blir så glad...ser du att det gick vägen...
  Förstår om det är mycket som frestar på o jag skulle nog inte klara en dag utan att köpa nått bland sådan saker...funderat ett antal timmar på om jag skulle eller inte skulle köpa men slutat med att jag handlat...fast man kanske blir lite "mätt" efter ett tag...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck