måndag 21 september 2009

Idag låg vi helt rätt i planeringen

Äntligen har vi plockat undan poolen för säsongen och nu var det inte i sista minuten utan helt i rätt i planeringen.

DSC_0050

Maken har fått göra en hel del idag då jag inte klarade av så mycket, det känns tryckt att han var hemma och kunde styra upp, han fick ta hjälp av sonen för att lyfta poolen på plats.

Tänk om jag hade varit ensam hemma då hade jag slitit mej fördärvad, envis som jag är. Nu fick jag lite tid att planera vad jag skall göra med 2 gamla fönster jag har.

Fast det tar jag en annan dag ; )

DSC_0040

Jag tog i alla fall och plockade ner de sista persikorna så de inte blir frostskadade, så nu har jag en massa att ta hand om. Måste nog bara skaffa mig mer burkar.

DSC_0046

Tänkte även hinna med att ta hand om de få äpplena  jag har, hittade ett recept på äppeldricka hos Mamma millan som jag tänkte prova. Om jag hinner så tänkte jag baka lite under denna veckan, det är ju nästan som om tar man det lugnt om man jämför med att flytta runt en massa saker.

DSC_0039

Under söndagen bakade jag årets första äppelkaka, det blev en hel plåt så det borde räcka ett par dagar, om man inte får en massa oväntat besök.

9 kommentarer:

 1. Den där äpplekakan ser jättesmaskig ut!
  Tack för besöket och kommentaren hos mig, är det OK om jag lägger till dig i min blogglista?
  //Anette

  SvaraRadera
 2. Då var det färdigbadat för i år... lite vemodigt tycker ju jag.
  Du verkar så duktig på att ta hand om all er frukt. Så bra att fylla på med nyttiga vitaminer o antioxidanter inför vintern. Äppelkakan såg smarrig ut också!
  Ha en mysig vecka! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. GOD MORGON!!!!!
  Åå så gottigt det såg ut..mummmsss!!
  hihi så kuldu vill pröva min äppeldryck!!Den är så god, vi ska göra tredje omgången idag..för barnen dricker den till allt!Fick receptet av en bekant till mig, hade ingen aning om detta innan..aldrig gjort förr! Så Lycka till nu!

  Ha en fin vecka ☺
  Kramisar ♥ Millis

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad gott det där såg ut, blev riktigt sugen! Tänker att jag ska baka varje dag men det är alltid något annat som kommer ivägen!
  Ha en skön vecka! Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Oj den ser riktigt smarrig ut..Var hos läkaren idag han kunde bara ge mig 1 v hel sjukskrivning,,ville vänta in Journal från den läkare jag var hos..massa kramar till dig från mig..Ha en skön kväll..

  SvaraRadera
 6. Frestande bilder hos dig idag...nu är man tillbaka igen...fattigare men friskförklarad, KRAM

  SvaraRadera
 7. Risken är ju att du får en massa oväntat besök om dina vänner och grannar läser bloggen för den äppelkakan ser ju grymt goood ut. Kram Katta

  SvaraRadera
 8. Mmm, så gott med äppelkaka. Äppeldrycken lät spännande, måste nog prova jag med.

  Tusen tack för gratulationer!

  Kram från 40-åringen

  SvaraRadera
 9. Viist är det lite vemodigt att plocka undan poolen. Vi höll på vår in i det sista, gick och väntade på värmen som aldrig kom. Skam den som ger sig! Du frestar onekligen smaklökarna med dina vackra bilder. Slår vad om att äppelkakan blev jättegod! Kan du inte lägga ut receptet?

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck