fredag 11 september 2009

Lite sen idag

Jag brukar vara tidig med mina inlägg fast idag är jag sen och det beror på att jag hade lite möten nu på morgonen så det blev inte så lång sovmorgon för mig.

DSC_0213

Har 2 dagar klivigt upp kl4 för att jobba men idag är jag ledig. Ledig och ledig har en massa att ta hand om här hemma, sonens alla kartonger som kom i går.

DSC_0209

Vi fick in allt men nu är det stopp sedan behövs nog allt gå igenom och packas om för oj vilken röra det blev men det gällde bara att få in det i den sena timmen.

DSC_0214

Så mina planer idag blir att försöka få undan det som finns i bostads utrymmet för idag kommer Whilliam och han behöver få sin plats för alla hans leksaker.

DSC_0217

Vi får hoppas att detta bara är till fälligt för deras skull, det går bra för oss andra men de behöver få ha mer utrymme för sina aktiviteter.

DSC_0234

Solen skiner just från en klarblå himmel men det är ingen direkt värme så klä sig varmt måste man göra för vem vill bli sjuk just nu. På måndag har jag ett sånt viktigt möte, ser verkligen fram emot det. Det gäller lite av en dröm jag har haft, att få praktisera på just det stället, hoppas jag snart kan berätta vart.

DSC_0232

Lite tråkiga bilder jag visar idag, det är bland annat från vår skörd av plommon i år, har inte fått nått på många år men nu så. De är urkärnade och lagda i frysen för att lite senare göra nått gott av. Några gurkor som jag fått av en bekant la jag in förra veckan så nu idag är de klara att användas. Å sedan är det kräftorna jag bjöd på hos grannen för en någon helg sedan, 4 paket på 3 vuxna (jag tog bara klorna) så det fanns en hel del att äta.

Så avslutningsvis vill jag önska er en trevlig helg

8 kommentarer:

 1. Halloj där borta...jag har inte försvunnit...idag är jag ledig o ska hinna med en massa sådant jag gillar och blir glad av...kommer ett inlägg så småningom men måste sy färdigt...
  Heja dig på jobbfronten o jag hör av mig...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt går bra och att du också får den praktik du drömmer om!

  SvaraRadera
 3. Va spännande det låter med dina planer för praktik. Håller tummarna för att det ska gå vägen!
  Tråkiga bilder? Jag blev sugen på både plommon och kräfter... Gurka har jag fått av mor så det kan jag ju äta;) //Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Får nog lyda det, det här vill jag inte uppleva mer!
  Ha en mysig helg! Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Nu håller jag tummarna för att drömmen går i uppfyllelse, ha en bra helg, kram

  SvaraRadera
 6. Hej min vän..Åh jag är så nyfiken på ditt val att få vara på..Kram

  SvaraRadera
 7. go kväll!☻ Bra med drömmar hoppas de går i uppfylelse...ha det så mysigt med lille william nu..tänk på att det är en förmån;))Att få spendera så mycket tid med sina kära..inte alla som får;)Härligt med alla kräftor...muuuums

  ~Trevlig Helg ♥ Mamma Millan~

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck