tisdag 15 september 2009

Måndagens olika besök

Måndagen bjöd inte på nått lugn precis, på morgonen hade jag ett möta angående praktik, det låter hopp fullt. Tyvärr kan jag inte säga nått än då det inte är klart men förmodligen blir det definitivt nästa vecka, så håll ut, det gör jag.

DSC_0151

En sväng förbi 2 olika loppisar för att kika innan det var daggs för det obehagliga, tandläkaren. Jag går varje år på koll och brukar inte ha några hål, för 3 veckor sedan bet jag av en tand och det borde kollas upp. Jag avskyr verkligen att gå till tandläkaren det sitter i sedan barndomen, nåja det var bara att gå innan det kan bli värre. Jag tycker det blev dyrt 1300:- för att lappa tanden.

DSC_0149

När tandläkaren var avklarad fick jag hasta in till stan igen, skulle vara med på ett möte som suport. Det gick bra men sedan var det tråkigt, skulle åka ur parkeringshuset jag parkerat i. De höll på att bygga om utanför så det var en hög kant att ta mig över. Jag tog det verkligen lugnt för jag vet att min bil är låg, så jag kryper över och hör hur det skrapar i och nått knäcks.

DSC_0144

Det tog ett tag innan jag kunde stanna och kolla vad som hänt, det var mina stänkskydd som tagit i, de är i hårdplast och rör sig inte i vanliga fall men det gör de nu, även trösklarna fick sig en kyss så de inte sitter på plats. Jag sticker till verkstaden men ingen mekaniker var kvar, så då måste jag åka dit i dag igen.

Jag undrar hur kostsamt detta blir, för jag skall ta kontakt med kommunen för då får de betala, jag hade ingen chans att komma över utan att ta i å så skall det inte vara.

DSC_0147

Nog med tråkigheter, bilderna idag är gamla saker jag fått av min mamma som kommer från min farmor. Nu kanske jag kan ha ordning på strumporna eller en gammal tvättpåse, kommer att bli fin i tvättstugan men först skall jag ha en fin tvättstuga.

10 kommentarer:

 1. Ja, tvättstugan blir vecka 44 mamma ;)

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att det ordnar sig för dig det här med bilen. Skönt när man får ordning på alla saker. Jag tror nog att det blev bra i ditt förråd. Här håller vi fortfarande på att gå igenom alla grejer för att få rum med doterns saker.
  Kram!
  Märta

  SvaraRadera
 3. Först tandläkaren och sen bilen, ojoj så tråkigt då skulle jag oxå bli sur. Fina gamla saker du visar i alla fall, tvättpåsen var underbar . Den kommer att bli fin i din kommande tvättstuga.
  Kram/Ingela.

  SvaraRadera
 4. Fy så trist!

  Hoppas att det inte blir för dyrt bara!!!!

  Ang. vad som hänt i mitt inlägg så är det en kär kollega som gått i pension. Inget direkt hemskt alltså men jag kommer att sakna henne så mycket!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken otur! Jag beundrar dig som tog dig i väg till tandläkaren. Det är tråkigt men ett måste och sköter man inte tänderna blir det ju riktigt dyrt. Hoppas att bilen inte blir alltför dyr att fixa. Du har i alla fall väldigt fina saker att visa upp. Det betyder ju extra mycket med sådant som gått i arv.

  Hoppas att du har en tur-dag i morgon!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 6. aj aj aj, tandläkaren huuuu! bilen såååå trist!
  men du, vilka fina broderier!! Vilken liten guldgruva din mamma kom med!!
  Lycka till med bilen! Stå på dig mot kommunen!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 7. hallojs!!Fina broderier..så kul att spara gamla broderier i virkat fr ens gamla släktingar!

  Men usch vilken dag..inte din dag i alla fall!

  kramisar ♥ millis!!

  SvaraRadera
 8. Då fårjag fortsätta att hålla tummarna, vilka underbara textilier du fått och vad trist med dessa utgifter...kram

  SvaraRadera
 9. Hej..Vilka härliga saker du visar..Älskar dessa textilier..Jätte dyra på Tradera..Så roligt att få sånt som någon i familjen haft..Ja fy för tandläkaren dit skall jag på tisdag min tand gick oxå sönder,,suck mycket pengar..Kramisar i massor..Susanne

  SvaraRadera
 10. Du är inte dålig du och att du orkar...möten i massor och motgångar som heter duga men du kommer alltid ner på fötterna igen...Tandläkaren lät inte kul o bara ett nödvändigt måste.
  Jag är trött o det är som vanligt, suck...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck