onsdag 9 september 2009

Röjning pågår

Tidigt som tusan på tisdagen pallrade jag mig ut för att rensa i vår bod efter att det var klart så var det dags att bege mig in i källaren för att plocka bort virke som jag bar in till den nystädade boden.

DSC_0276

Jag hittade på vår kopparkåpa som vi hade ovanför vedspisen i köket, den kan jag sälja och en och annan cykel och 2 gamla fönster som jag tänkte sälja (ångrade mig snabbt) Hade jag blivigt helt galen, nee jag kom på att jag skall göra ett vitrinskåp i köket.

Ang vedspisen så hade sotaren så mycket nya krav på att vi måste bygga om på vinden för att få använda den, då valde vi att ta bort den, plus att vi behövde platsen mer.

DSC_0238

Visst var det mysigt då vi använde den, knastret, värmen och långkoket man kunde göra. En julafton för många år sedan fick vårt område ström avbrott, vi led inte för vi hade värme och kunde koka kaffe medans grannarna hade varken det ena eller andra.

DSC_0240

Undras om jag skulle lägga ut hiskliga bilder på hur huset såg ut från början det har hänt en hel del på våra 19 år i huset, fast i bland känns det inte så. Det är när man verkligen vill ha nått gjort då tar det en hiskligt lång tid innan det blir klar, fast man skall nog inte rusa fram utan känna in hur man vill ha det.

DSC_0244

Mina bilder i dag visar några av de plantor som jag köpte i går, lökarna har jag inte hunnit med idag, fast det kanske blir i eftermiddag efter jobbet. Japp, jag skall tillbaka och städa 2 dagar på Haga Slott utanför Enköping. Så när ni läser det här så tänk på mig som klev upp kl.4 för jag börjar kl.6.

12 kommentarer:

 1. Hej! Och jag som tycker synd om mig som måste gå upp kl 6.00.... Tycker kanske inte så synd om mig längre nu när jag hör hur tidigt du gick upp. Ha en skön dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Oj, det var tidigt!!Gäsp, då sover jag som skönast. Men en vacker miljö att städa i tänker jag...:-)
  Vilket vackert arrangemang du gjort på nedersta bilden. Ditt nyinköp lyser verkligen upp i den vackra (näver?krukan)!
  Ha en bra dag!
  /Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Gäsp! Ja då måste du vara trött nu..Vacker bild du gjort ..Massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 4. HEJTJOLAHOPP!!Så höstfint du gjort!!
  ja du..här har med hänt en del på 13 år;)) tur är väl det!!!

  ~~Kramelikram ☻ Millan~~

  SvaraRadera
 5. Fint med kol nu i krukorna. Ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 6. Men va kul, lite jobb! Jag går upp vid 5 varje dag där är nog min smärtgräns :)

  Så höst fint du gjort! //Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Så höstfint du har gjort! Jag går upp kl. 5 när jag börjar tidigt och jag tycker det räcker.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 8. Vad fint du har gjort..härliga färger ihop..så du har fått jobba ett par dagar..vad kul...hoppas du har nu en go kväll, kram

  SvaraRadera
 9. Klart du får vara med i min utlottning!! Om du undrar vad det stod i mdl som vi får så är det massa taiwanesiska krussiduller ..Om man klickar på det kommer man tydligen till nån otrevlig sida och den kan ge virus..Så bara kasta om du får ett sånt..Kram o godnatt

  SvaraRadera
 10. Det var tidig väckning det! Spännande jobbmiljö!

  SvaraRadera
 11. Så fint du gjort med plantorna.
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck