söndag 13 september 2009

Vad kan jag skylla på

Jag hade inga planer för lördagen utan hade tänkt mig att det skulle få bli som det blir. Vaknade tidigt efter en hel natts sömn, plockade lite i köket och runt om, inget stort jobb men ändå så skönt att få lite ordning.

DSC_0007

Lunchen tillredes för familjen och sedan gick jag ut för att ta hand om gräsmattan, den behövdes kapas ett par cm. Inget jäkt, utan i lugn och ro, fast det var lite slitigt då det själv gående på maskinen är sönder, det var tungt, kanske fick jag några nya muskler under den timmen.

DSC_0008

När väl gräsklippningen var klar kom jag på att blomsterlökarna kanske skulle behöva komma ner i jorden, sagt och gjort så fick det bli. Det skall bli mycket spännande och se om de kommer upp till nästa sommar, för det var första gången som jag satte lök i min trädgård.

DSC_0013

Min bror kom över på besök, så jag skickade med honom en stor påse med persikor som de kan mumsa på. Samtidigt kom han med 2 lådor porslin, som jag inte har kikat igenom än. Suger på den karamellen tills i söndags kvällen.

DSC_0011

Jag hade som sagt inga planer men fick en hel del gjort, önskade bara att jag gjorde nått kreativt. Känner att jag har behov att vara det i mellan åt, det är nått som liksom vill komma ut tyvärr vill inte ron infinna sig till just det jag helst vill göra.

DSC_0009

Har så många ide´er  om vad jag vill göra men får liksom inte fart. Det är som om jag måste vara i en viss sinnes stämning för att jag skall kunna vara kreativ. Eller är det så att jag bara njuter just nu, det var så länge sedan jag gjorde det så jag kanske inte mins känslan, jag kan iallafall skylla på det.

9 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig i din beskrivning. Det är som om man går och väntar på att något eller någon ska sätta igång en... så att man kan få utlopp för all kreativitet som liksom ligger och pockar på att få komma ut!
  Tycker i alla fall att du fick en hel del gjort, i synnerhet som du bara skulle ta det lugnt och bara ta dagen som den kom :-)
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Det där känner jag så väl igen...skallen är ful av saker som jag egentligen vill göra men det är något som tar emot...jobbigt menads det varar...Sen är det som att dra korken ur en flaska o allt ska göras på en enda gång...är inne i en liten viloperiod jag också...
  Loppisen ja...jo jag handlade...inget smått utan ett piano!!! Jo det är sant...vi har ett bedrövligt här hemma o jag har spelat, sonen o ena dottern spelar...där stod ett piano på loppisen som var både vackert att se på o lät suveränt...troligen kommer det hem på onsdag och då åker det gamla ut...Så kan det gå på loppis...150 kronor var allt jag fick lägga ut...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. Bara vara nu, och njuta av söndagen!

  SvaraRadera
 4. Njut du och ta dagen som den kommer så finner nog sig den där riktiga känslan igen..kroppen din hade nog behov av att ta det lilla lugna i helgen, kram

  SvaraRadera
 5. Det är ju viktigt med såna dagar då man bara kan pyssla om hus o hem i godan ro också. Jag tycker du fått massa saker gjorda. Pysselstämningen kommer säkert när vädret blir tristare!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Åh vilken vacker kulör på den översta blomman!

  Ha en härlig söndag
  Kram Annica

  SvaraRadera
 7. Tycker du har stått på som bara den....
  klippa gräsmattan är inget latmansjobb...
  men så fint det blir när den är klippt :)

  Tulpanerna du köpt var ursöta...

  Ha en fin kväll
  Eva

  SvaraRadera
 8. Vissa dagar är bara sådana. Du fick ju en hel del gjort ändå.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 9. Hm, den stresse känner nog jag också igen, att vilja göra något krealtiv men efter att ha tagit i saker och traskat runt så har hela den dagen gått, en bortslängd dag av mitt liv.. det är sån när jag är trött och nere, det är bättre med lite effektivare perioder tycker jag, men som regel har man jo gjort mer än vad man direkt kommer ihåg...

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck