tisdag 20 oktober 2009

Gammal trotjänare

Jag hade en händelserik dag, först så blev jag lite sen till ett möte då lilleman blivigt sjuk “stackaren” men dimman hade gjort att de andra blev sena, det innebar att jag ändå kom i tid.

DSC_0164

Mötet var med Navigare och A-förmedlingen och praktikplatsen, min framtid skulle diskuteras. Det vi kom fram till var att jag skall fortsätta praktisera en månad till och sedan har vi ett möte till.

DSC_0165

Ändå känner jag att framtiden är ljus, jag lär mig nya saker hela tiden och det är nått jag gillar. Det är mycket nya varor som kommer till butiken och även besökare så det gäller hålla ögonen öppna om man skall hinna med.

DSC_0163

Jag har lagt undan nått som jag kommer att ta hem under helgen, så ni får hålla er till tåls ett tag, jag kan lova att den är fin och vi fick bara hem 4st så tur att jag höll mig framme.

8 kommentarer:

 1. Hallå där...jag är åter...puh...
  Så gott det låter att framtiden känns ljus...och jag bara anar att du är som klippt och skuren att jobba där...Gott!!!
  Spännande att få reda på vad du lagt undan...

  Kramar från Malin o vi hörs!!!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det var verkligen dimmigt i morse. Hittade knappt fram till skolan i morse när jag skjutsade ungarna. Ska bli spännande och se vad du lagt undan. Ha det så bra. Kram Aydan

  SvaraRadera
 3. Så roligt att det ser ljust ut..jag funderar och funderar på hur det skall bli med mig..Läkare på torsdag får se vad han säger..Spännande och se vad du lagt undan..Glad för din skull att du trivs..Kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dej att det var himla diimmigt i går.Ska bli spännande att se vad du lagt undan !!!!Ha en härlig onsdag kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 5. Skönt att det verkar ordna upp sig och att du känner hopp.

  Kram C

  SvaraRadera
 6. Härligt att du känner att framtiden är ljus och trivs. Låter som en trevlig praktikplats. Kram Katta

  SvaraRadera
 7. Det låter som att framtiden ljusnar..men inte dimman här hemma, vilken ruskdag det varit, blir att tända mkt ljus när jag snart ska se bonde söker fru..imorgon börjar min stor utlottning, mkt som ska firas, kram

  SvaraRadera
 8. Låter så bra det där! Önskar du får fortsätta länge till för man hör att du trivs!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck