söndag 18 oktober 2009

Mitt matrum

Jag har knappt hunnit med helgen innan den var över. Lördagen var vi till Stockholm och under söndagen var det städ och tvätt som gällde och en snabb tur till Ikea med sonen.

DSC_0197

Jag han med att dona lite i vårt matrum, nu skall det bara renoveras (tycker maken) det är målat på väggarna så det är lite dystert. Rummet är så mörkt ändå så lite ljusare färger skulle inte skada.

DSC_0193

Fast jag tror inte att det sker inom en snarframtid, så jag får göra det bästa av situationen. I morgon är det en ny dag på praktiken och undras om det kommer in några nya varor, ni ska bara se hur mycket fint det har ramlat in.

DSC_0187

 

4 kommentarer:

 1. Hejsan! Visst går helgerna för fort, antagligen för man trivs så bra med att bara vara ledig :-)Ser att du har en beige latte färg på väggarna va? Jag tycker det blir så mysig och ombonad känsla med denna kulör, jättefint. Snyggt med vita detaljer till. Jag ser att vi har exakt samma ljushållare, första bilden. De köpte jag på ica för många år sen men de är såå fina tycker jag. Ha det gott. Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig helg du har haft.Både Stockholm och Ikea.Vad skoj.Vad fint du har grejat.Ja helgerna bara springer iväg.Vad skoj att ha praktik i en mysig butik.Ha detgott och önskar dej en härlig ny vecka vännen Kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. helgerna går allt för fort!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag tycker att färgen på väggarna är fin. Du måste verkligen ha en drömpraktikplats. Jag har varit där en gång och tänkte att en sådan härlig butik vill jag också ha någon gång. Vem vet kanske gör en någon gång på gården när det minskar lite med inredningsbutiker i Bålsta. Ha en fin vecka kram Aydan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck