torsdag 15 oktober 2009

Nytt liv

Nu är det fredag morgon och jag skall snart bege mig till praktiken, det har varit händelserika dagar. På onsdagen började jag fotografera varor till internet butiken

(har massor kvar att fota).

DSC_0165

Ett och annat väggord har skrivigts ut, sedan har jag försökt att lära mig sortimentet i butiken. Dagarna går så snabbt så det kan ni inte ana, jag får nya idéer hela tiden, fast i mitt fall är det bara tiden som är en begränsning.

DSC_0168

Jag sa ju att jag inte skulle hålla på i veckodagarna här hemma, nja det blev visst inte så. Ville tjuvstarta helgen med att plocka lite här hemma. Jag började med att misshandla mina pelargoner som inte vill ge sig utan blommar som bara den (de står inne), de klipptes ner rejält och fick flytta ner i källaren.

DSC_0157

Nu har jag börjat i alla fall få se vad jag orkar i kväll när jag kommer hem. Det ni ser i dag är en ljusstake på fot där foten gick av men ändå hittade jag ett användningsområde för den. Stoppade ner den i en blomkruka där jorden håller som stöd och visps så fick den nytt liv.

9 kommentarer:

 1. Blev ju jättefin även i trasigt skick:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Ja, med lite kreativt tänk kan man få till det mesta. Så vackert det blev. Riktigt stämningsfull bild.:-)Kul att läsa att du har det fint på din praktikplats.Låter ljuvligt att få vara på en gammal vacker plats och passa på att njuta av skönheten medans man jobbar. Hoppas det går bra för dig att jobba full tid? Förstår att tiden är snäv när du kommer hem.Nu får du passa på att mysa riktigt och koppla av i helgen!Det är du värd!Kramar/Karin

  SvaraRadera
 3. Låter spännadne!
  Ha en bra helg!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Men så smart! Det gäller att tänka till ibland :)

  Hoppas du får en riktigt skön helg!
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att du trivs med det nya livet..ha en riktig skön helg med de dina, kramen

  SvaraRadera
 6. Det låter som om att du trivs med din praktik! VAD roligt för dig! Vilken superb idé du kom på. Ljusstaken blev jättefin i krukan!

  Önskar dig en härlig helg!

  Kramar Anna-lena♥

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att du verkar trivas med ditt nya liv! Ha nu en riktigt skön helg! Kram! Märta

  SvaraRadera
 8. En hel del spännande i ditt liv just nu!

  SvaraRadera
 9. vad roligt att du trivs så bra på jobbet. Det glädjer mig mycket.
  Blev ju så fint med ljusstaken i krukan.
  Önskar dig en fin helg.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck