lördag 14 november 2009

Mitt första slott

Det är lördags morgon och jag har inga direkta planer, jag vet vad jag vill och vad jag borde men jag kommer inte lova mig något utan tar dagen som den kommer.

004

I går gick jag in i en livsmedelsbutik på vägen hem och kikar i tidningshyllan, se där en ny tidning. Jag tar och strö bläddrar iden och se vad jag ser.

002

Bilder från min förra arbetsplats, en värme sprider sig genom kroppen. Tidö Slott är vackert, tycker jag som älskar slott och Tidö var mitt första slott ; )

001

Här har jag städat, dukat, serverat och även själv avnjutigt julmat.

003

Ser ni brickan som alla sakerna på, man ser lite av kanten. Jag tycker den är så vacker och det var nog därför jag inte kunde släppa ljusstaken i mässing som jag köpte för någon dag sedan. Jag tyckte att det fanns en likhet i dem, även om den kanske är liten.

6 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt vackert slott! Där skulle jag med trivas och inspireras. Tycker din header nu är jättefin. Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Godmorgon..Förstår att du trivs att jobba där,,skulle känt mig som en riktigt slottsfru..Ja jag skall oxå bara låta dagen komma smygande..Kram till din dag..

  SvaraRadera
 3. Oj vilken arbetsomgivning - det måtte ha varit inspirerande att jobba där.... Jag tycker man nog kan skönja en liten likhet mellan din ljusstake och brickans kant!
  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 4. Låter som du har en bra plan för dagen, att bara ta den som den kommer utan måsten!

  Ha en härlig dag
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken arbetsmiljö! Måste vara en härlig arbetsplats. Slottet ser jättefint ut!
  Skönt med latlördag!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig tidning det var, måste kolla upp den. Så otroligt mysigt slott! Jag har inte varit inne här på länge, har inte haft internet så jag försöker ta igen det jag har missat ;)

  Ha det gott!
  /Cattis

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck