tisdag 22 december 2009

Julbord och presenter

Idag har varit en helt underbar dag, trots att det var så kallt. Jag brukar inte gilla då temperaturen ligger mellan 15 och 20 minus som den gjorde idag men vyerna är så vackra så man blir tårögd.

DSC_0045 (2)

Efter en dag på jobbet, lika underbar som alla andra dagar och med rea på julsakerna. Funderar på om det skulle kunna vara någon man glömt köpa present till och man kunde göra att bra köp eller om det kan vara nått till nästa jul.

DSC_0046 (2)

Efter arbetsdagens slut bar resan av hemåt för att göra mig i ordning för kvällens julbord. Alla på jobbet var hembjudna till Anna och Adam på julbord. Anlände kl.19 och fick glögg, pepparkakor och ost. Jag satt tyst och bara njöt av deras vackra hem, så vill jag med ha det.

DSC_0041 (2)

När alla kommit satte vi oss till bords och avnjöt en god julmiddag, jag åt sill för första gången. Tog ett säkert sill kort Skärgårdssill och hör och häpna, gillade det. Dessertbordet var placerat ute på deras altan, oj jag lovar att det var mycket, ris ala malta, rockyroad, saffranskaka, brända mandlar, you name it….

DSC_0034 (2)

Som om det inte var nog så avslutades det med att vi fick julklappar. Anna hade gjort alla en varsin krans av töja, en stor salami inlindad i en vacker kökshandduk och en stor burk med ett vackert motiv fyllt godis hon har gjort själv. Tack snälla Anna och Adam för en oförglömlig kväll. Nu skall jag krypa i säng så jag orkar upp om några timmar.

7 kommentarer:

 1. Å vad mysigt och trevligt detta låter...så ska en riktigt glöggfest vara...
  Här sitter jag mitt i natten o kan inte sova...jo snart tror jag bestämt...Jag har grejat och donat här i kväll och nu är det inte mycket kvar...Ska iväg i morgon o ordna med några julklappar till döttrarna...klä granen som maken ska ordna (hm)...Sedan återstår inte mycket mera mer än att njuta av allt...
  Ha det gott så länge och vi hörs...

  Kramar i massor från Malin

  SvaraRadera
 2. Låter som en alldeles perfekt kväll. Vad många fina gåvor du fick också.
  Attan vilken kyla vi har haft här de sista dagarna.
  Nu är det snart julafton:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som du varit på en himla trevlig tillställning, julkramar från violan

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Gud vad mysigt med julbord och mysiga bilder du har tagit.

  God jul min vän
  Krams

  SvaraRadera
 5. En riktigt God Jul
  och ett Gott Nytt år
  vill jag önska dig och dina kära!!!!

  Kram Sanne!!

  SvaraRadera
 6. Ja man borde ju vänta till reorna med att köpa julklappar - men det är nog ändå litet tråkigt och kanske riskfyllt ifall man sedan inte hittar det man tänkt sig. Stor julkram till dig !!

  SvaraRadera
 7. Så gulligt att få så fina presenter ..Jag borde oxå sova men har en del kvar att pyssla med..Godnatt kram från mig..Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck