tisdag 8 december 2009

Liten blir stor

Vilken intressant dag jag hade i går, tycker jag själv iallafall. Startade med att Dotra fick hjälp av mig att kolla upp om hon kunde gå med i facket, hon har ju som sagt ett nytt jobb och vissa saker är inte helt klara med kontraktet och sedan behöver hon gå med i en a-kassa.

DSC_0045

Stack sedan i väg till jobbet och fotograferade, packade upp varor och under dagen ringer Dotra. Mamma jag har blivigt erbjuden en lägenhet, jag som trodde att det skulle ta ett tag innan den dagen kom.

DSC_0042

Visserligen har hon ställt sig i kö som jag berättade om för ett tag sedan men så här fort trodde jag inte. Så idag skall vi dit och se om det är nått hon kan tänka sig. När kl. sedan var 20 så satt jag i soffan och sov, japp.

DSC_0036

Om det var att jag inte hade ätit tidigare på kvällen utan det blev sent eller anspänningen av att min minsta nu har blivigt stor det har jag ingen aning om. Då viss efterfrågan på att se mina Dalahästar, så avslutar med att vissa mormors gamla, ikea hästen och sedan den nya vita.

5 kommentarer:

 1. Ibland flyttar de små liven fortare än man önskar.
  Önskar dig en fin dag...ditt vardags rum är urmysigt....fint soffbord du har :)

  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra dalahästar!!!
  Ohh nu fick jag ont i magen, gruvar mej redan för den dagen när mina godingar ska lämna boet!
  Men det är ju livets gång, eller hur?!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Oh vad dom är fina tillsammans dina tre "heppor"! Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder på dina hästar!!

  kAN tänka mig dety känns tufft mär de små blir stora..usch den dagen får inte komma på länge!!!! Kommer jag inte klara!!

  Ha det gott i julstöket!!

  SvaraRadera
 5. Åh jag är så glad att min lilla bara är 5 ,,fy jag kommer att vara en riktigt orolig mamma när hon blir större..Jo jag lever har bara inte orkat blogga..Idag gjorde jag ett inlägg utan mys och jul,,men man får ha såna dagar oxå..Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck