torsdag 10 december 2009

Tomten, jag har varit mycket snäll

I går la jag på ett kol för att hinna klart ordarna på jobbet för jag hade tid till läkaren och måste kila lite tidigare. Jag han precis klart, jippi. Sedan var det ner till stan och läkaren, när det var klart passade jag på att försöka handla några klappar medans jag väntade på Dotra.

DSC_0067 

Det blev 2 packet och ett som var halvfabrikat som skall göras klart av mig. Skall bli spännande att se vad mottagaren säger om den gåvan.

DSC_0062

I stället för att pyssla och städa tog jag mig en kvällspromenad saknar att vara ute så som man var i somras och att arbeta med kroppen. Fick ju muskler i somras å de måste vårdas, nej skämt och sidor. Är så förbenat trött nu för tiden, sover som jag skall och äter gör jag med men orken vill inte infinna sig att fixa och dona.

DSC_0076

Kanske är jag nervös inför jul och om det kommer att komma någon tomte till mig, fast jag har varit snäll mycket snäll om jag får säga det själv. Gick in på Röda korsets loppis och hittade skeden och kniven för 1 kr styck.

6 kommentarer:

 1. Hej! Kom hit via Violas Romantiska...vilket fin silver du visar! Jättefin blogg.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten hos mig! Maila mig din adress, så postar jag kortet i helgen!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. DU...jag är helt överytgad om att tomten kommer till dig....:) ...du som gör så mkt fint och vårdar din familj med kärlek, ha en fin dag, KRAM

  SvaraRadera
 4. Det är nog mörkret som gör en så trött...

  SvaraRadera
 5. Hallojsan!!
  Så kul du ville va med på min tävling!!

  Har inte handlat en endaste klapp än..käner paniken!!

  Kramis Millan ♥

  SvaraRadera
 6. Vilka fina silverbestick!

  Mysig tid nu....

  Kram Lena

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck