söndag 10 januari 2010

Livet är inte enbart en dans på rosor.

Som ni har märkt så har jag tagit en liten paus här på bloggen, anledningen är att jag försökt att bli av med förkylningen (utan resultat) och sedan har jag inte något nytt att berätta heller.

DSC_0097

Har verkligen försökt att ta det lugnt, fundera på hur livet kan bli som det blir, njuta av det man har i stället för att sträva efter det man inte har, tänka på alla nära och kära runt om kring oss och hur de mår. Alla kan behöva få sig en tanke då och då.

DSC_0069

På lördagen fick jag träffa Whilliam som jag inte sett sedan julafton, oj vad stor han har blivigt och vad han pratade. -Farmor stanna, det är sååå roligt. Och då smälte jag som vanligt. Idag frågade  jag maken om hur stor en diskmaskin är, ville veta om jag kunde få plats med en i mitt lilla kök. Vips så kikar han på att göra om köket men jag vill ju bara ha en diskmaskin.

DSC_0100

Denna tenn skål som är liten sprang jag på häromdagen, fyllde den med lite torkade rosor. Skall ställa den intill den stora som jag köpte för ett bra tag sedan.

10 kommentarer:

 1. Jag har oxå haft som jag skrev på min blogg idag lite "Frystorka,,men det är väl så det är..
  ..Nu ska jag lägga mig och hoppas att imorgon blir en annandag..Kram till dig Susanne

  SvaraRadera
 2. ~~Gott nytt 2010!!~~
  Hoppas det vart en fin jul o nyår!
  Tog med en paus över alla julhelgerna..rätt såå skönt, men så mycket man missat nu!! Massor att läsa i kapp o massor att visa!! Men jag ska blogga lite mindre nu...tiden räcker inte till;)
  Mysigt att få träffa sin William;)
  Ja ..ibland kan man allt fundera på hur allt blivit som de blivit...om man hade gjort annorlunda vid "det, dessa " tillfällem..hade saker o ting sett annorlunda ut nu..eller hade saker ting blivit så här ändå??!!!

  Vackra bilder!!
  Massor av vintervita kramar
  ~~Mamma ♥ Millan~~

  SvaraRadera
 3. Ibland är det så att man har lite torka, det har jag med (ganska ofta) och om jag ska vara ärlig så är det skönt att bara få vara ett tag :)
  Det var en jättefin skål du hade hittat, som vanligt är det fina bilder som lyser upp bloggen. Måste även passa på att säga att du hade en snäll gubbe.
  Ha en god fortsättning på det nya året och ta det lugnt.

  Kram Cattis

  SvaraRadera
 4. Förstår att du smälte direkt med lilla barnbarnet.
  Vilken fin skål du har hittat. Hoppas att det löser sig med en diskmaskin:-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du snart har blivit av med din envisa förkylning och bytt den mot en sprillans ny diskmaskin! Det finns roligare saker än att stå och diska! Läsa igenom alla roliga bloggar t.ex.
  Och du! Det var en attans fin skål du har hittat!
  Ha en bra (snorfri) dag! Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 6. Oh avd det är vackert med torkade rosor i en tennskål. Jag har inte ännu lyckats torka rosor så att de skulle behålla färgen bra och bli sådär fina! ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 7. Så trist att du inte är återställd igen, lugn och vila är nog egentligen bästa medicinen, kanske du inte lät kroppen vila när du blev sjuk kring nyår, krya nu på dig, kramen

  SvaraRadera
 8. Så envis den är, den förkylningen... Hoppas du snart orkar som vanligt igen! :)

  SvaraRadera
 9. Så här efter jul tycker jag man får lite av bloggtorka. Det har varit så mycket att skriva och visa när julen stod för dörren, nu har liksom luften lite gått ur en... Men snart får man ny inspiration! Fin tennskål du visar! Jag har just insett att tenn faktiskt är fint, jag har inte gillat det förut men nu är det så många som har visat vackra tennsaker på bloggarna att jag ger efter. Tenn är vackert!
  Gullig han är din make som inte knorrar utan tänker i ett vidare perspektiv! Att göra hela köket fint upp uppdaterat!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 10. Vilken söt lite skål..perfekt för rosenknoppar!!
  Vilken lite fixare du har där hemma!!

  Kramis Sanne!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck