söndag 7 februari 2010

Hallen

Söndag kväll och en summering av helgen. Lördagen bjöds på kalas för Whilliam, en solstråle öppnade dörren och var så lycklig då vi kom på hans kalas. Vi har kommit på att inslagningspapper behövs inte för han orkade bara öppna ett sedan ville han leka med den presenten och hade inte alls lust att öppna några fler paket.

DSC_0088

Så vi fick lov att hjälpa honom packa upp allt och han var så nöjd. Bästa grejerna innehöll djur, bussar, traktorer och gubbar. Det var många som kom och ville fira 2åringen så gissa om han fick många paket. Av min son (sin pappa) fick han en blå barn gitarr en kopia av den stora som min son har. Det skall bli kul att se dem sitta och jamma tillsammans.

DSC_0082

Annars så har jag städat, plockat undan, förberett inför nya veckan. Framför allt har jag skrivigt ner  mina kommande projekt som jag vill göra. Hade mycket inspiration nu då solen visade sig, glädjen och orken kom tillbaka. Tyvärr så hann jag inte med att vara ute och njuta.

DSC_0083

Idag visar jag från min hall som ser någorlunda städad ut (inga jackor som skräpar). Fast en himla massa skor står framme, de flesta är faktiskt Dotras skor. Längtar tills den gräsliga mattan är borta både plastmattan och gångmattan. Ser ni min hund i ena hörnet, det är en av hennes favoritplatser.

4 kommentarer:

 1. Låter som det var en nöjd Whilliam som somnade den kvällen:)

  Söt lampa i hallen, jag har en likadan;)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Tycker om dina stämningsfyllda bilder. Låter som en bra helg.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Å vad mysigt med kalas! Vad fint du har i hallen, ser så hemtrevligt ut! Ha en fin vecka! Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Tycker hallen ser välordnad ut. Du skulle se röran här hemma, vi har en pyttehall och ingen plats i närheten heller där man kan ställa av sig, så jag skulle gärna byta hall med dig.Fniss.
  Ha en skön dag.
  //Camilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck