tisdag 9 mars 2010

Lite presenter

Veckorna är som karuseller och bara rusar på, hinner knappt att hoppa på eller av. Jobbar om dagarna och där händer det en massa, oj vad mycket nya varor som kommer in och sedan görs det om en hel del i butiken och det kommer bli så bra.

DSC_0334

I går efter jobbet åkte jag runt med Dotra och hjälpte henne att utföra en massa ärenden, det var en hel del som skulle inhandlas. Tänk när barnen flyttar hemifrån så förändras relationen till varandra, mycket roligare nu.

DSC_0340

Jag låter henne få bestämma själv och ta sina egna beslut, ger bara råd om hon önskar. Måste kännas skönt för henne med att mamma inte bestämmer, så som det blir då man bor hemma.

DSC_0331

Blommorna och Kandelabern fick jag av mina kollegor då jag fyllde år. Kandelabern är helt underbar och bara väntar på att få sin rätta plats som förmodligen kommer att bli i sovrummet efter att jag möblerat om (skiftat rum). Jag har fått presenter från min familj med, fast de taar jag en annan dag. Jag skall bara landa efter Dotras flytt,  måste erkännas att det känns tomt då hon åker hem till sitt.

2 kommentarer:

  1. Min yngsta flyttade ju i november och ibland blir det väldans lugnt här hemma, tur man har Ottogubben under veckorna, mannen jobbar ju borta under veckorna...vacker stake du fick, kramen

    SvaraRadera
  2. Ingen av mina har flyttat än o det dröjer några år men jag kan redan nu undra hur tomt det ska bli... Härligt ändå när dom bor i samma stad!
    Så vacker kandelaber du fick!!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck