fredag 10 september 2010

Vinlådor

Trots att jag är hemma och är sjuk har jag varit uppe sedan kl.6. Galet jag vet men maken är bortrest och då strular det till sig. Bland annat så strular Dotras nya bil, bromsarna är slut, larm och centrallås fungerar inte. Hon fick låna sin brors bil eftersom hon pendlar för tillfället. Han hade trasiga lysen som då jag fick för mig att byta.

DSC_0011

Lyckades med det men då strular andra lysen på bilen, grannen min kommer som en hjälpande hand. Hittar felet och hjälper mig men då har redan batteriet dragit ur. Över till nästa granne för att låna en laddare, var osäker på om det funkade så det var bara att kliva upp och prova. Jippi, det funkade, hoppas Dotra kommer hem utan problem.

DSC_0008

Annars har jag tagit det så lugnt som jag knappt vet hur man gör. Vill ju verkligen komma på benen igen. Tänkte visa er vad jag har hittat på, eller rättare sagt tagit inspiration från min bror.

DSC_0012

Vad gör man med kokböckerna? Vad gör man ovan på skåpen i köket som annars bara samlar damm och fett. Jo man tar vinlådor och placerar sina kokböcker i och vips så har man slagit två flugor. Provade hur det skulle bli så nu skall jag bara måla dem vita med så det passar in bättre.

7 kommentarer:

 1. Ser att du har hunnit med ett nytt inlägg medan jag skrev kommentar i förra. Hopppas att du känner dig piggare nu.
  Bra placering av kokböckerna, jag vet inte var jag ska ha mina, så en del ligger nerpackade.
  Ha en god avslutning på veckan!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Men fy din stackare...inte ska du behöva leka bilmek när du är sjuk. Typiskt att allt ska hända !!!! Hoppas dagen blir bätttre än den börjat och att du kryar på dej till helgen .

  Största styrke kramen från Bittan

  SvaraRadera
 3. Vilken bra ide med vinlådor.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 4. Du kommer på många smarta idéer när du är sjuker, hoppas nu att det ordnar till sig i helgen så du blir kryer igen, ha de....kramen

  SvaraRadera
 5. Hej.Vilken fiffig idé..Ja det som händer är är sorgligt och jag önskar så att jag fick och kunde berätta men det går inte..inte just i min familj men väldigt väldigt nära..Och det har fått mig lite ur balans,,tappat lusten lite grann...Många kramar susanne

  SvaraRadera
 6. Hoppas att bilen fungerar nu så att dotra kommer hem. Ja, bilar är ingen rolig historia. Vår gamla brumbrum ska in på rep. nu, det kommer att bli dyrt men vad gör man. Var rädd om dig nu! En skön höstvecka önskar jag dig!

  Söndagskramar Anna-Lena

  SvaraRadera
 7. Men så det krånglar! Bädda ner dig och krya på dig

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck