måndag 18 juli 2011

Kaffetår

Är man uppe tidigt så hinner man en massa, är det inte så? Idag var det en sådann dag för mig. Regnet vräktener vid7 så jag tänkte att det här blir en städ och tvättdag.


När klockan var 11 hade jag gjort det, å nu då. Jo jag lassade in hunden i bilen och åkte mot Sala. Där finns ett återbruk som har lite godsaker, naturligtvis sa fick jag med mig något hem.


Det blev b.la den här ljuvliga koppen i pressglas, det kanske är en punch kopp vad vet jag. Ljuvlig är den å bara 5:-


På väg hem stannade jag vid affären, här skulle bakas. Så nu har jag nygräddade bullar och chokladrutor. Det jag glömde under dagen var att äta, så nu skall det bli en sen lunch innan mangling och hallon plock. Och i morgon blir det svampskogen om nu vädrets makter vill. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

4 kommentarer:

 1. Oj vad du har hunnit med!! Vi gick också upp tidigt (för att vara semestertider!!), fick en hel del gjort vi också! Här har då regnet öst ner hela dagen, men nu tittar solen fram! Underbart!!
  Söt skål du har fyndat! Det är ju så hiskeligt roligt att göra små fynd! Gott med hembakt...mmmums!!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Ja du hinner mer på en dag än jag gör på en vecka...nja kanske inte men närapå...
  Jag tycker att det är så skönt att sova ut så jag kan inte för mitt liv masa mig upp så tidigt...vet att det är effektiva timmar så dags men orkar inte mer än då o då...När jag ska jobba tidigt är jag upp kl 05 o det är urjobbigt...
  Ha det nu så Gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. Låter som om du haft en fin dag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Fem kronor?? Verkligen jättefin:)

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck