torsdag 10 november 2011

Blandad dag

Mitt möte i går var till hud att kolla upp en leverfläck, fick beskedet att den skall tas bort då de tre läkarna kunde se förändringar i den. Suck, hade förväntat mig att de skulle säga att det var ingen fara men ändå har jag känt på mig att den inte är okey. Så nu har jag bara att vänta på att få en tid till det och efter det så skall de kolla upp om det är något farligt. Usch all den väntan, jag är lite dålig på att vänta men nu har jag inget val. Undras bara om det blir före jul?

DSC_0241

Jag for runt lite på loppisar efteråt, måste tänka på annat en stund och loppisar eller secondhand är min stora passion så det kändes som det bästa valet. Nog kom jag hem med lite smått å gott.

DSC_0239

Tog sedan en promenad med Dotra, det börjar bli en vana nu att jag promenerar en stund (nästan) varje dag. Käkade lite lunch och på kvällen var jag till en annan inredningsbutik här i stan som jag aldrig varit till tidigare men oj vad folk hon hade i sin lilla butik. Jag kände att jag måste få lite inspiration igen och det fick jag och 2 små saker fick komma med hem.

DSC_0244

Jag tror ni har sett dessa bilder i min header tidigare, även det är loppis fynd från i somras. Lyckades få tag på spegeln, lampetterna och ljusstaken från samma serie och det är inte ofta man får tag på det, men i bland har man lyckan med sig.

2 kommentarer:

  1. Fina loppisfynd du visar...sådan dära väntan är inget vidare...men vi håller tummarna att det blir ett bra svar, ha en skön helg,kram

    SvaraRadera
  2. Usch ja, för att vänta, det är nästan det värsta, så mycket tankar som far runt.
    Tur att det går mot advent, så det blir mycket annat att fundera på.
    Kram och ha en riktigt fin helg

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck