onsdag 28 december 2011

Mina ljusa stunder

Sitter vaken alldeles för mig själv maken snusar så det hörs i resten av huset. Jag har varit ut med hunden, tagit in tidningen och druckit en kopp kaffe och nu sitter jag i stearin ljusets sken och filosoferar.

DSC_0189

Julafton var en hitt trots att den var snölös. Vi firade med barnen, deras resp, Whilliam och hans mormor hos vår son. Tomten var kanon vilket var Dotras pojkvän, jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjorde då. Dagarna har flutit på med en hel del slappande i soffan med gott att äta, det är ju så det skall vara. Maken och jag har pratat om att byta ut en del golv här hemma, men jag kan inte bestämma mig om jag vill ha ljusa (vit/grå) eller mörka. Vi har ekgolv i vissa rum å dessa skall idag inte bytas ut. Så nu undrar jag med er erfarenhet vad är bäst när man har hund? Snälla ge mig råd!

DSC_0187

Läkarbesöket ja, det jag helst inte vill tänka på utan bara ta nya tag inte ge upp, se framåt med positiva tankar. Vill inte skriva ordet då blir det liksom verkligt, så jag hoppas att ni förstår vad jag fick för besked, om inte så säger jag så här (får inte vara i solen mer) samt att jag skall på mer undersökningar. Nej nu skall jag ta en kopp kaffe till och kanske spela lite Wordfeud, kram på er där ute i etern.

3 kommentarer:

 1. God morgon i stugan! Vilken mysjul ni har haft hos er. Det där med golven kan jag verkligen tipsa dig om. När vi skulle börja byta ut våra golv för några år sen, valde vi Pergos laminatgolv för att dom fick bäst i test då.(Vi har oxå ek) Det har vi verkligen INTE ångrat. Vi har ju två stora hundar som gör rivstarter stup i ett och det blir inte ett märke.
  I det nya vardagsrummet la vi in samma golv fast i grå ek. Jag stortrivs med det.
  Å du...klart du inte ska ge upp. Du har alldeles rätt. Se framåt!
  Ha en skön dag min vän!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. kramar och många tankar till dig.
  kram
  hanna

  SvaraRadera
 3. Du verkar veta receptet redan nu; tänk positivt: JAG knäcker sjukdomen! Och lev som "vanligt" (vilket är omöjligt, man kan inte riktigt knäppa av sina tankar), men håll flötet uppe!!!!

  En stoooor kram till dig och en god fortsättning på resten av året!

  -Pia-

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck