fredag 9 december 2011

Vad det nu kallas

Sitter uppe sedan många timmar tillbaka då natten varit jobbig, det beror på ingreppet i går som tog längre tid och massor med bedövning krävdes. Det värsta är att jag måste hålla mig lugn och ni som känner mig vet att detta är ett stort problem för mig, dessutom är det snart jul och Dotras flytt i morgon.

På dagens agenda står iaf. Lucia tåg på barnbarnets dagis och det tänker jag inte missa i år heller. Hoppas bara att vädret inte ställer till mer problem så jag inte kan komma i väg.

DSC_0143

Det har inte plockats fram så mycket jul här hemma, vi skall fira julafton hos Sonen så varför pynta i onödan då jag ändå vill ha bort det så fort. Jag har iaf gjort denna (vad man nu skall kalla det) Gutesnöre med gamla julkulor av glas upphängda mot hissgardinen i köket, enkelt å snyggt.

DSC_0142

Vita hyacinter har jag fått inhandla nya då de första givit upp.

2 kommentarer:

  1. God morgon i stugan! Va fint du har i ditt fönster. Tänk att det kan vara så vackert med det allra enklaste. Dina små granar där i glasburkarna är helt ljuvliga tillsammans med hyacinterna och den lilla slingan i gardinen. Helt perfekt och så stämningdsfullt.
    Ha det så bra och ta det försiktigt om du ger dig ut i ovädret.
    Kram Åsa.

    SvaraRadera
  2. Lova att köra försiktigt idag och ta det lugnt framförallt!!! <3

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck