söndag 6 maj 2012

Underbar helg

Igår var huset fullt med barn, respektive och barnbarnet. Vi käkade tillsammans och fick en hel del tid tillsammans så idag hade vi tid för massor med annat. Startade morgonen med att damma och dammsuga, tvätta och plocka i ordning allt sedan satte jag och maken oss ute i solen. Vi har tur att ha ena altanen i lä och där kunde vi sitta, vi intog även lunchen där ute. Allt är nu klart inför kvällen och ny vecka, förutom en promenad och dusch. Det är så himla skönt att ligga före i planerna och samtidigt hunnit med att njuta av vädret.


 För en tid sedan så sydde jag mig en ny hissgardin som jag kan rulla ner på kvällen så inte solen skiner rätt in i sovrummet vid en okristlig tid. Passade på att byta stolsöverdrag och sofföverdrag med så nu passar det perfekt. Blev även en liten gardin till lilla köksfönstret med, tyget köpte jag på Ikea till ett överkomligt pris.


4 kommentarer:

  1. Hej
    Det blev jättefint! Härligt helg du verkar ha haft. Jag har också hållit på inne och städat och fixat eftersom det blåste så kallt ute. Skönt att ha ordning när vi snart ska åka på en tripp till London.
    Ha de gott
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Just sådär trevligt ljust och fräscht!!

    SvaraRadera
  3. Vackert kök du har! Och vackra gardiner som passar perfekt i stilen!

    Kraamar!
    -Pia-

    SvaraRadera
  4. Lugna, sköna söndagar gillas här med! :)
    Såå fint du har det i köket!! älskar stolarna!!

    Ha en fin kväll!! Kram Sanne

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck