torsdag 10 maj 2012

Min erfarenhet av Winnersmoke!

Jag är rökare men inte en stolt sådan, utan jag försöker sluta många gånger men oftast faller jag dit. Fick mail om dessa el cigaretter och tänkte dessa skulle jag kanske prova.Läste vid godkännandet av villkoren, ja men det skall jag prova för jag får ju avsluta när som helst. Sagt och gjort beställde hem provpaketet, varorna kom efter några veckor men jag kände direkt att det här är inget för mig så jag mailar dem och säger att jag inte vill ha något mer. Då börjar problemen, jag var enligt dem bunden i 3 månader. För längre ner under godkännandet så står det något helt annat. Samt säger de att provpaketet skall skickas tillbaka i obrutet tillstånd? Hur provar man då? Samt vid kodkännande rutan var det så lätt att avsluta. Jo tjena, för längre ner efter godkännandet står nått helt annat.


Vilket knapt var läsbart, inte nog med det. De skickar påminnelse på fakturor (som är betalt). Jag fortsätter protestera och skickar tillbaka nästa månads leverans som de inte ens skickat med någon faktura, utan i stället får jag en påminnelse från ett inkassoföretag som jag ringer upp och får veta att Winnersmoke har problem med faktureringen. Men så kan man väll inte göra, nej även de tyckte att det var fel. De skulle ta kontakt med dem ang det och att jag skickat tillbaka varorna. Tyvärr så svarar inte Winnersmoke på inkasso företaget heller, vilket de tycker är mycket märkligt.


Jag har mailat dem i massor, ofast svarar de inte. Men tillslut når vi en överenskommelse, jag skall ta ett månads paket sedan slipper jag dem. Tror ni det är över nu? Nej då, för nu skickar de ut ett paket med mindre varor i det är så i månadspaket nr2 säger de. Jag informerar dem om att jag skulle ha månads paket nr1 inte nr2. Så nu försöker de blåsa mig igen och dessutom har de inte tagit bort fakturan för de tillbaka skickade paketet. Tur att jag har alla mina mail kvar som jag skickat till dem och deras torftiga, godagyxaft svars mail, för nu överväger jag på att polis anmäla dem.
För detta är verkligen inte ok!

32 kommentarer:

 1. jag är utsatt för dem med dom skickar hej vilt å jag kommer inte undan dom jävlas på email å säger den ursäkten köper vi inte sen hotar dom med sin jävla inkassobyrå men dom ska få veta sanningen bakom winnersmoke ab som är ett jävla bluff företag

  SvaraRadera
 2. Härligt att fler blir rosenrasande!

  SvaraRadera
 3. Stora applåder till dig som tar dig tid, kraft och energi för att berätta om hur bluff-företag beter sig mot den enskilda lilla människan. Du beskriver det verkligen på ett professionellt sätt så man förstår hela bluff-kedjan. Jag skulle just trycka på acceptera villkors-knappen, men något sa i mitt huvud att jag borde nog googla lite på detta företag innan jag trycker och det var MIN räddning - så TACK för att du skrev ;)

  SvaraRadera
 4. Har precis hämtat ut detta paketet fr Winnersmoke.
  Nu blir man ju rädd för att man gått på en blåsning.

  SvaraRadera
 5. Har just fått hem mitt paket i brevlådan, känner mig som en idiot, paketet kom trots att jag ångrat mig direkt efter beställningen och skickade ett mejl och sa att jag absolut inte ville ha någonting, hade läst på längre ner i texten där det stod att hjärtsjuka inte skulle använda den, är hjärtopererad för tre år sen och går på en massa mediciner. Vad gör man?

  SvaraRadera
 6. skulle beställa från de men hittar inte fullständiga villkor på deras webb-sidan så det stoppade mig faktisk.Tack att ni berättar om blåsning.

  SvaraRadera
 7. En dag så tittade jag på deras sida maj 2012. Åkte på semester 9-23/6 och när jag kom hem hittade jag en order bekräftelse på min e-mailadress, vilket jag aldrig beställt.
  Dagen efter dök provpaketet hem. Tyvärr så öppnade min ivriga tonårsson paketet. Jag betalde provpaketet och trodde att allt var klart med dem. När jag frågade dem per e-mail om dem kan bevisa när och hur den beställningen gjordes, då började det. Efter en massa e-amil med dem fram och tillbaka har dem hotat med att skicka fallet till inkasso om jag inte betalar för 3 nästkommade månader.

  SvaraRadera
 8. Vi har också drabbats av detta förbannade företag, jag har tagit kontakt med konsumetrådgivningen här i Umeå.

  Jag har även varnat alla mina 500 kontakter på fejjan!

  SvaraRadera
 9. Blir uppriktigt sagt förbannad på att detta företag Winner Smoke får fortsätta.Det är ju lika stor bluff som de omtalade bluff fakturor företag som härjar runt. Det framgick inte på annonsen på internet att man var tvungen att binda upp sig för 3 månader utan bara att ett test kitt för 99 kroner.Jag hade aldrig beställt om det klart framgått något annat. Detta bolag borde polisanmälas

  SvaraRadera
 10. Har idag skickar samma mail 9 ggr om uppsägning. Inget svar. På hemsidan står att man skall få svar inom 10-15 minuter över mail. Varför inte sammangadda oss och polis- anmäla företaget. Det har ju inget svenskt organisationsnummer det måste vara ett bluff företag. Ok vi får produkter. Vill vi ha dessa? Vi tvingas ju. Vem ligger bakom företaget? Något måste gå att göra!!!!!

  SvaraRadera
 11. Har åkt på samma skit! Trodde jag gick med på ett provpaket för 99kr, åkte på ett "abbonemang" på ca 850kr x 3 månader.

  Kommer att anmäla företaget till ARN för falsk marknadsföring då det inte framgår någonstans att man binder sig i 3 månader. Vilka jävla skojare!!!

  Sprid till alla ni känner, lägg upp på Facebook. Det här företaget kan och skall krossas i sociala medier tills de går i konkurs!

  SvaraRadera
 12. Unkownn: Kan du inte skapa en grupp? Så man gemensamt kan ha lathundar för att krossa dessa skojare? Eller så att en rättsligprocess kan sättas in för att få stopp på dessa skojare.

  SvaraRadera
 13. Kerstin Gunvik30 juli 2012 22:37

  Har nu skickat 38 mail till detta bluff företag wINNER SMOKE De vid -håller att de har rätt. Ser att vi är många som är lurade Men de har ju också möjlighet att gå in här O läsa hur kan vi prata ihop oss utan de kriminella kan se vad vi skriver eller gör?

  SvaraRadera
 14. Hjälp! Jag har också gått på deras bluff. Trodde att man hade rätt att prova och sedan ångra sig, då jag testat en annan e-cigarett innan och det gick bra. Har mailat dem men ej fått svar! Vad händer om man inte betalar??

  SvaraRadera
 15. Jag klickade en dag inne på facebook på en konkurrens om att svara på ett enkelt fråga om mina rökvanor och jag var med i utlottning om en köksmaskin.Klickade "nästa" fyllde i namn och adress,klickade "slutför" och upp kom en sida med att konkurrensen var slut.En vecka senare kommer provpaket från Winnersmoke.Tur var,så öppnade jag inte paketet,googlade lite och hittade vilkåren på hemsidan.Skickade retur paketet till Belgien.Fick så den annan dag paket nr 2 som också är skickad retur.Jag mailade till Winnersmoke och hotade med polis och medier.
  Fick svar tillbaka : Log in på vår hemsida och gör en avbeställning.Efter din 3.paket är du borta från systemet.Hoppas det så är rätt annars blir det polisen eller andre medier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför kan vi inte ta upp detta företag med uppdrag granskning, det är något som är riktigt riktigt galet, dom är så inhumana så det är skrämmande!!!!

   Gunnel


   Radera
 16. Jag undrar också vad som händer om man skiter i att hämta ut paketen? Jag vet att man kan åka på 120 kr i avgift för det, men det tar vi gärna om vi slipper detta oseriösa företag!

  SvaraRadera
 17. Hämta ut paket? Hit skickas det till min brevlåda så jag kan inte skita i att hämta ut. Tänker stoppa det tillbaka på postlådan med text Åter avsändaren. Fakturan ligger ju paketet så den kan man inte bestrida för mindre än att öppna paketet o då är det kört. Winnersmoke skriver i mail till mig att företaget ligger i Hong Kong var framgår det? Och att vi gör affärer direkt med det. Winnersmoke är ett stort bluff företag med mycket fula affärsmetoder. Jag tror det är "snorungar" som står bakom här i Sverige verkar så på hur de uttrycker sig i mail. Inget affärsmässigt.Hota med inkasso men då måste de ju träda fram o tala om vilka de är vi gör affärer med. Företaget har inget svenskt organisationsnummer vilket krävs för att bedriva affärsverksamhet i detta land. Finns kanske under namnet"Bluff och Båg"

  SvaraRadera
 18. Har mailat till dem men får bara svar som ser klippta och klistrade ut, ser ut som att ett barn har satt ihop det. Har varit i kontakt med konsumentverket, som har fullt upp med alla klagomål och anmälningar mot detta "företag" och rådde mig att göra en anmälan samt att bestrida deras fakturor. Paketet har man visst rätt att öppna för att kunna undersöka varan och man kan ändå utnyttja ångerrätten, enligt dem.

  SvaraRadera
 19. Mig svara de men sättet att utrycka sig tyder på att det är mycket naiva o okunniga och kriminella ser bara sin chans att tjäna pengar på detta sätt att tvångsbinda kunder. Jag tror det bara står en person bakom då mailet är formulerat som så ."jag kommer ....osv"Men inga namn de vågar de inte.Men om de går till inkasso måste de ju träda fram som motpart det är ju från Winnersmoke vi gjort beställningen av PROV/TEST KITTET,för att eventuellt senare beställa om vi tyckte att produkten var något för oss. Jag tror inte de begriper att de lever farligt och kan drabbas av dryga böter.

  SvaraRadera
 20. Är det nån som har prövat på e-cigaretterna, hur är de?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smakar inte som en riktig cigg, men stillar sugbegäret.

   Radera
 21. Jag har också råkat ut för dem och jag gjorde missen att jag började skriva in mina uppgifter på deras sida men innan jag godkände deras villkor gick jag ur sidan. Glömde dock att sudda ut mina uppgifter; så fick jag hem första paketen som jag skickade åter avsändaren; sedan fick jag en faktura. Då skrev jag till dem att jag inte beställt.
  Jag fick en massa märkliga svar tillbaka; sedan kom paket nummer två och en ny faktura : och en inkasso för första fakturan.På inkassot stod en engelsk firmas namn som sökande och då jag inte hittade något telefonnummer slog jag upp bolaget på nätet och ringde till dem. De var mycket upprörda; deras firmanamn har tydligen blivit "kapat" och de har ingenting med winnersmoke att göra. På inkassofirman säger man att det är ett dansk bolag men jag har inte fått något svar vem som är ansvarig.
  Och firman i england säger att de har polisanmält dem där.
  Detta är ett klart fall av bedrägeriverksamhet och jag tycker att alla som drabbats skall göra en anmälan så att vi visar att det inte går att komma undan med.Det är ett skojar och bluff företag.

  SvaraRadera
 22. Jag anmälde winner smoke till polisen.
  Har nu fått svar från polisen.De skriver :

  "Förundersökning inleds ej-Brottet går uppenbart ej att utreda.Brottet skett utomlands.Finns ej registrerat i Sverige."

  Har sedan fått ytterligare en betalningspåminnelse samt et incasso krav.Alt från artos kapital i göteborg.
  Skickat tillbaka med påskriften: betalning bestrides.

  Nu blir det ett besök mera hos polisen.Dom måste kunna hjälpa tycker man.

  SvaraRadera
 23. Undra bara hur många fler som är drabbade av samma företag,men känner sig dumma för att träda fram. Det vore bra om alla skrev och anmälde, ju fler vi är bättre är det. Tycker Corinna ska ha all heder för sitt mod.

  Gunnel

  SvaraRadera
 24. Detta är ett solklart fall för PLUS eller hur Corrinna? Lotta som oxå är lurad.

  SvaraRadera
 25. Min fråga är hur testad denna produkt är den kanske rentutav är farlig . Från det ena till det andra
  Jag testade med plåster och tog till winnersmoke när
  jag började få hispan det funkade faktist men hur länge
  vet man ju inte Jag skulle vilja ha svar på om det är hälsofarligt.

  SvaraRadera
 26. Vi kan ju varna via facebook det funkar nog om vi ber vänner skicka vidare

  SvaraRadera
 27. har också råkat ut för detta skitföretaget i sommras fick startpaketet, betalade fick ett packet till blev arg men betalade och skev att jag inte ville ha fler paket och att jag tänkte anmäla dom om dom skickade fler. nu har jag inte fått fler packet men inkassokrav från aros kapital kommer för ett packet jag inte har fått , har ringt dom för en månad sen men då sa killen jag pratade med att dom skulle ta bort den, nu har jag ändå fått en till. är det någon som har lyckats komma ur den här knipan?

  SvaraRadera
 28. Och jag tycks vara den enda som tycker det är synd att WinnerSmoike gått i graven. Har hjälpt mig oerhört.

  SvaraRadera
 29. Verkar som att WinnerSmoke säljs nu igen. Någon som vet om det är samma företag som ligger bakom eller kan det vara seriöst?

  SvaraRadera
 30. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck