måndag 23 februari 2009

Den
här måndagen startade lika som gårdagen slutade med oro och rastlöshet. Hmm det kallas nog för ångest, hade glömt känslan för ett tag. Alla går till sina jobb och jag får sätta mig och leta. Fick i väg en ansökan idag, hoppas att de svarar. Arbetsgivarna är så dåliga på att svara, de söker folk men kan inte ta sig tid att svara på att det mottagit eller säga att man inte kom vidare.

Min granne
med familj bjöd över mig på kaffe idag, det var så skönt att göra något annat som prata med någon annan. Tack så mycket!

Min svärdotter ringde
och frågade om jag fått respons på arbetssökandet, hon har och skall börja jobba på samma ställe som jag sökte till. Fick även ett glädjebesked min son får vara kvar på sitt jobb, han är snickare och blev varslad och skulle jobba sista dagen sista februari men nu får han stanna, å vad glad jag blev. Fick prata med Whilliam som efter vårt samtal går till trappgrinden och ropar, betyder det att han ville att jag skulle komma, jag tror nog det.

Nåja drog ett lager
på köksoffan, den är inte klar än behöver ett lager till sedan vill jag sätta nytt tyg på locket så det blir inga bilder på den idag.

1 kommentar:

  1. Hoppas att du får napp och att det löser sig...ha en bra kväll och du får glädjas åt din son...

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck