onsdag 18 februari 2009

Saknar
de dagarna då man bara kan storsa runt, pyssla och bara vara utan alla dessa måsten. Nåja de dagarana kanske kommer, bara saker ordnar upp sig så........kanske. Eller känns det bara långt till våren och värmen tänk att sitta på trappen lyssna på fåglarna med en kopp kaffe.
Idag har
jag hittat en butik några mil hemmifrån med massor med fina saker som jag letat efter, fick hålla hårt i plånboken då vi måste hjälpa sonen med bilen, motorras efter bara ett par veckors ägande snacka om otur. Bil måste han ha då han är hussnickare och pendlar till ödemarkerna.

Jag fick hämta
honom från jobbet, köra honom hem för klädesbyte och sedan vidare till kyrkan där han jobbar som assistent. Jo jag hann in och hälsa på Whilliam och åter igen blev han glad åt farmor kom på besök. Nåja efter jag lämnat sonen hämtade jag upp dotra, jag satt ju ändå i bilen så varför inte?

Curling förälder jo jag
vet, men de är de käraste jag har ; )

Funderar på att imorgon låsa dörren och stänga av telefonerna men det går inte för sig, leka med tanken kan jag iallafall få göra. Nu skall jag fixa nått att äta och slå mig ner i soffan för ett nytt avsnitt av arga snickaren och banda det okända. För vid 22 tiden skall sonen köras hem, eller så skickar jag dotra, hon har ju körkort.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Tänkte bara tala om att jag varit här och kikat, hittade hit via inredningsbloggar. Vad fint du har det här! :)
    Hälsningar,
    Nina

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck