tisdag 17 februari 2009


Sådär
ja då har jag en liten stund för mig själv innan nästa pass, skall hämta dotra som nu skall hämta ut sitt körkort därefter färd hem och göra matlådor och rasta hunden innan kvällens program börjar.
Klev upp
tidigt efter en hel natts sömn, hellre gör jag det än att vrida och vända mig hela natten och sedan vakna trött som sjutton. Klippt håret på maken innan han stack till jobbet (jag är inte frisör men ville bli) gjorde sedan mig klar för att åka till sonen och hans familj med den ny gjorda grinden.
Whilliam blev lika
glad som vanligt när hans farmor kom och det var famnen direkt, jag kan vara alla dagar med den lilla mannen för ni anar inte hur mycket jag älskar honom. Blev bjuden på lunch och det var trevligt och gott, är dålig på att göra mat när jag går hemma själv så det var välkommet. Whilliam gjorde allt han kunde för att jag inte skulle åka, var i famnen visa saker och det jag gjorde sist satte mig på golvet och läste för honom. Grinden ja, tyvärr hade jag fått fel mått men det fixar vi till, skall kolla upp vad jag har för material hemma.
Nåja jag kom i
väg iallafall för att handla, det blev små fynd men mycket fina sådana, i mina ögon. Ett glas (fanns bara ett) som jag tog och satte värmeljus i och sedan 2 lyktor med exakt samma mönster som jag fick vaser av min syster. I bakrunden skymtar mina nymålade stolar, har en köksoffa med den är inte vit......; )

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Mina smycken är gjorda av gamla skedskaft, de flesta i nysilver. Just nu säljer jag bara här i Finland, möjligtvis dyker de upp i nätbutiken Villa Wenla i något skede. Jag kan meddela dig i så fall.
    kamomilla

    SvaraRadera
  2. Hejsan, nu har jag hamnat på en helt ny blogg och önskar dig välkommen till blogglandias fantastiska värld, vilken härlig blogg du skapat, härliga funderingar och reflektioner och ljuvliga bilder, en mix som jag gillar och jag tittar så gärna in till dig igen, förstår att vi äri smam ålder ungefär, befinner mig just niu i spanie...har jobbart vädigt mkt senaste tiden och behövde sänga av några dagar och ladd batterierna som man säger..har det så gottt, tar dagen som den kommer och är just nu innen en svängpå bloggen och letar efter nya spännande bloggar och så hittade jag din! Vet inte om du varit inne hos mig, just nu pågår en stor utlottning från min butik som fyller 1 år, titta in om du har lyust, skulle vara roligt och hoppas vi ses igen, kram VIOLA (är sådan bara...när jag sätter igång och skriver så blir de mkt...)

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck