fredag 20 februari 2009


Sitter
här ensam en fredagskväll inväntar Lets dance med en semla i kylen, dotra är ute på galej och maken jobbar men efter denna vecka så gör det mig inget att vara själv.
Startade morgonen
kl. 5 skulle upp och köra sonen till jobbet men när jag låst dörren 5.45 så sms: ade sonen att jag kunde lägga mig igen hans chef plockar upp honom. Inte lägger jag mig, drar igång och dammar, damsuger, torkar golv, målade några äggkoppar och en krans. Därefter var det lugnt till 14 då sonen skulle hämtas på jobbet och hämta makens bil, som han skulle få låna.

Tog en snabb
runda på affären och köpte mig semla till ikväll. känner mig lite speedad men det är väll för jag varit igång och är beredd på att allt kan hända så jag måste ut och köra men just nu njuter jag av ensamheten, en kopp kaffe och några tända ljus.

Jag lovade er bilder
från hemmet, blir från dotras rum det är en jätte affisch som jag tjatade till mig från KappAhl för typ 3 år sedan, mins inte riktigt. Har fått kapa dem på höjden då hennes rum ligger i källaren och har inte full takhöjd, det räckte till och med att sätta i källar trappen. Jag gillar den öppna spisen, igentligen skulle jag sätta den i matrummet men dotra gillade den så hon fick ta den,. I bland vill hon ha bort den och i bland inte men när hon bestämt sig för att ta bort den då kommer jag lägga vantarna på den.

3 kommentarer:

 1. Hej och Tack för din trevliga påhälsning hos mig. Spännanden att du jobbar på ett slott. Jag som är intresserad av andevärlden..går mina tankar direkt på sådana funderingar. energier och atmosfär på slott är speciellt. Hoppas du känner in vad du ska göra i framtiden. Har funderingar själv.Jag hoppas att vi kommer att höras igen. Ha det bra Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej igen. Vilken trevlig blogg du har. Sänggavel. Det beror på vad du har för stil. Berätta lite om ditt rum och dina färger, om du vill, Jag tycker det är jätte kul med sovrumsinredning. kram Anna

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att ibland få rå om sig själv, håller helt med.

  Ha en fin helg
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck