fredag 20 mars 2009

Fynden från igår och en del funderingar

Snabbade mig i morse med det som skulle göras för jag ville vara beredd när solen kom, skulle ut och promenera i timmar. Men solen kom inte det är en vit hinna över himlen och solen försöker inte ens komma igenom.

DSC_0080

DSC_0081 DSC_0083

Jag tänker gå ut i alla fall i stället för att sitta och grubbla om att hitta ett jobb för det är inte lätt idag och det stämmer att denna kris är djupare än 90 –talet.

Arbeten man söker får man inte ens svar på, har arbetsgivaren så mycket att göra så man kan inte bemöda sig att svara på ansökningarna man får då kanske man behöver mer personal en de man söker.

Det verkar som man drar ner så att man kan hålla de vinster man har haft i flera år, personalen som finns kvar får jobba dubbelt så hårt, vad kommer det att sluta med?

Stämpeldagarna tickar på och ångesten kryper in på skinnet, jag vill ha jobb, få visa att jag är den jag utger mig vara.

Nej ut var det, släppa dessa negativa tankar. Skall till min bror i kväll då hans flickvän fyller år, hoppas jag får ta skåpet då.

DSC_0094

Mina fynd från i går är denna fågelbur innehållet har jag fixat med idag. Ljusstaken med fot av fattigmans silver, jag är så nöjd.

Så trevlig helg på er.

3 kommentarer:

 1. Tack för titten!;)

  Så fina fynd du har gjort. buren blev så söt med kycklingarna.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Vad fin buren och ljusstaken blev. Det har du gjort bra tycker jag. Kram B ♥

  SvaraRadera
 3. God morgon, idag har vi inte det vita täcket utan här lyser solen och fåglaran kvittrar och sjunger för fullt så det blir trädgårdsjob, ängtligen! Vilken rar bur och stake du köpt, det är inte lätt med jobb idag,,,,så trist, min äldsta tog lärarexamen för tre år sedan, har fortfarande inte lyckats få en fat tjänst, bara vikarierar...nu tar jag och länkar dig, är ju här flera ggr i veckan, ha en skön dag, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck