lördag 7 mars 2009

Kalaset

Jag har haft öppet hus idag för fikasugna gäster, svärmor och svärfar dök upp först med en blomma i handen, kul med lite färg när min pelargoner inte blommar än. Min son, min svärdotter och Whilliam dök upp näst, de och min dotra hade gått ihop och köpt de lampor som jag ville ha till sänglampa. Min mor och brorsdotter Patricia kom, de hade med sig en sängbricka, Leilas bakbok, en stor vit kopp med fat, Lemoncurd och lite annat. På kvällningen kom min bror och hans flickvän och deras lilla dotter, de hade med sig en chokladbok med massor med gotter i med en himla massa fina bilder. Inte nog med detta så hade maken köpt mig ett stativ till kameran så nu är det förhoppningsvis slut med skakiga bilder. Allt har hållits hemligt, jag har inte anat något det var den bästa födelsedagen på många år. I morgon fyller svärfar år, så det blir ett fikabesök dit i morgon men vi måste även bjuda över våra bästa grannar, jag tror inte de vågade sig över när alla bilarna var här.

5 kommentarer:

 1. Hej Hej!! Så roligt att hitta till dig, Vackra tårtor du bjuder på mums!! Hoppas att din dag var bra. Nu ska jag kika vidare.
  Må gott Hannah

  SvaraRadera
 2. MMM vad jag blev sugen nu. Och försent att baka nu
  Får titta vidare på dina underbara bilder

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 3. Ååhh. muffinsarna såg goda ut. :D
  Hoppas du hade en bra dag! Vad fina presenter du fick! :)

  Ha det bra!
  //Johanna

  SvaraRadera
 4. Ett stort grattis i efterskott, verkar ha varit en härlig dag! Mera fest i helgen läser jag, ha en skön söndag, stor kram

  SvaraRadera
 5. Så trist, krya på dig, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck