onsdag 4 mars 2009

Vila eller....Så där ja, här kommer dagens inlägg. Har just fått mig något att äta, har varit med mor på shopping, inte så farlig shopping trodde en loppis jag varit på tidigare fans kvar men den var nerlagd för ett år sedan trodde mor. Suck, när jag sist var där så köpte jag 2 st stolar som tidigare hade tillhört min mormor. När mormor bytte möbler så sålde hon dem till en bekant och då han hade gått bort gick det vidare till auktion och det var så jag sprang på dem, gissa min lycka den dagen. Skall visa dem vid ett annat tillfälle.
Whilliam ja, undras vad han gör nu? Han skulle vara med sin mormor idag, om jag saknar han you bet. Om Whilliam var trött i går så är det inget mot vad denna farmor är idag. Min dotra har fått jobb, jippi! Han har praktiserat på en fotofirma i...många veckor och idag ringde de och sa att hon börjar i april med lördagar sedan blir det hela sommaren och sedan kommer det bli eftermiddagar med, grattis stumpan!

Idag hade jag tänkt pyssla, trodde jag ja men jag låg efter här hemma och imorgon tänkte jag gå på jobbmässa, så....mamma läs inte det här...jag har städat badrummet och far vidare i huset, golvtorkning damming sånt som man bör göra i bland. Så i kväll blir det tv, börjar inte Leila i kväll jopp så det blir det. Nu blir det en kopp kaffe o så kör vi på en stund till eller....
2 kommentarer:

 1. Vilken fin pall du har målat, såg den i ett inlägg längre ner. Den är kanonfin!

  Vilken söt liten tröttis i soffan :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Va kul att du vill vara med och tävla hos mig!!

  Vill passa på att önska lycka till :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck