söndag 5 april 2009

Årets första grillning

I går har vi i glada vänners lag just avverkat årets första grillning, å så gott det var grillat kött, potatisgratäng, grönsaksgratäng, sallad och som dessert hade jag gjort Lime paj med vispad grädde (efter tips av någon bloggare). Det var inte sista gången jag gjorde den pajen, mums.

DSC_0041 Vad gjorde jag igår då? Hmm, jo återbruket fick besök av mig, gårdagens rensning kördes bort sedan har jag fotat grejer som lagts ut på blocket, var av moppen gick efter 30 min. Mer plats blev det då.DSC_0027Annars har jag gått runt på tomten kollat hur långt trädgården har kommit, persikoträdet har knoppar, äppelträden lika så, rabarberna ligger fortfarande under jord skall tilläggas att grannen har fått några knoppar där rabarberna brukar vara : ) DSC_0025 Idag skall jag försöka att inte göra så mycket men nästa vecka när återbruket har öppet så tar jag de andra rensningarna det blir onsdag då, hoppas att jag kan hålla det jag lovat mig nu annars blir jag besviken på mig själv. Hoppas att det blir sol hela dagen så jag kan vara ute annars drar jag nog i gång.

4 kommentarer:

 1. Åh har ni grillat nu? ;-) Hoppas det smakade gott. Det brukar det ju göra första gången på året..

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hehe, då förstår jag att det smakade extra gott :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att du tittade in på min blogg! Tyvärr så har jag bara en sån lampa och det är en riktig favorit så den vill jag behålla! (-: Vilka otroligt fina bilder du tar!!!

  SvaraRadera
 4. Tack för komenteran på min sida
  Vi grillade i lördags. Vilket underbart väder vi haft i helgen wOW.
  i lördags skulle vi till återvinnigen
  tänkte vi.. Men det gick INTE att få tag i en släpp i hela Höör

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck