fredag 17 april 2009

Dagarna går så fort

DSC_0007Jag hinner inte med, mitt hem ser ut som ett bomb nedslag och det gillar jag inte alls. Tapetseringen är klar, gjorde det sista i morse innan jag åkte och träffade min son. Jag bara lämnade allt och stack, hmm men vad gör man inte.

DSC_0010Jag köpte mig en ny damsugare igår, den är tyvärr inte vit,  det var inget fel på min “gamla” men sonens damsugare var katastrofal så han fick min och jag köpte mig en ny av samma  märke men lite dyrare och nått jag inte märkte, tyngre att dra omkring eller är det jag som har blivigt klenare.

DSC_0111Nu behöver jag lite sol och ny energi, tycker det mesta är tråkigt när vädret är grått. Stor påse godis ner under täcke och se en bra film, oj det var år sedan jag gjorde det.

Dotr Dotra min skall på Studentkryssning på lördag till söndag oj vilka förmaningar hon fått av mig, inte gå själv någon stans, inte ut på däck….osv hon är ju min minsta trots sina 18 år.

Har just färgat hennes hår utväxt och klippt hennes lugg, skall väll tvätta nått med så hon har att välja på. Oj vad jag kommer vara orolig när hon är borta på kryssningen.

Skall försöka hinna med att röja av här hemma i helgen och skura med såpa, det luktar ju så gott. Det går rätt fort bara jag börjar.

11 kommentarer:

 1. ja ha du i bland skulle dygnet ha mera timmar.Men sen kom jag på ta det lugnt allting blir bara värre om man måste och måste.Hela världens ansvar hänger inte på mina axlar.Jag har dragit i nödbromsen och mår mycket mycket bättre.Bara ett litet tips på vägen ha en mysig fredag.Kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig!

  Jag hinner inte heller med allt som ska göras...

  Förstår din oro när flickan din ska bort...man blir ju halvt vettskrämd när man i tidningarna läser om allt hemskt som händer...
  Jag har tre flickor och är alltid rädd att något ska hända dem, bara 6-åriga Ofelia ska cykla runt kvarteret så förmanar jag henne.
  Inte tala med främlingar osv....

  Lycka till med ditt bombnedslag!
  Jag ska också ta itu med mitt i helgen...

  Kram,
  Anette

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen mig, bara flänger hit och dit hela tiden och hinner aldrig med det man skulle vilja göra eller det man borde...

  Tänk när min lilla L blir stor och ska på kryssning, jag kommer säkert vara jätteorolig. År ju orolig för det mesta nu det här första året som mamma men jag har förstått att det där aldrig går över, oron alltså!

  Å, jag skulle också vilja kura ihop mig i soffan med godis och film.

  Ha en bra helg!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hej där!
  Ja, det man inte hinner få man ta tag i en helt annan dag... visst låter det enkelt ;-)
  En ny dammsugare skulle vi allt behöva... men ack så tråkig utgift.
  Önskar dig en härlig dag
  //Siv

  SvaraRadera
 5. Hejsan! :-) Vad jobbigt att du inte har soltimmarna riktigt hos dig än, men det blir nog bättre snart. Det får vi hoppas på.
  Om jag kommer in på skolan så blir det Jönköping förmodlingen. Bara 6 mil hemifrån, så det känns tryggt.

  Var inte oroligt för tösen, hon kommer ha superkul. Jag önskar jag hade roligare inför min student.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Här ser det med ut som kriget..försöker att plocka lite och har satt mannen på målning.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Dom där orosmolnen ska vi alla gå igenom men det värsta är att dom visst aldrig tar slut även om sönerna nu är vuxna, är man mamma så är man det livet ut...idag har vi haft 20 gr varmt helt otorligt och nu är det dags att avnjuta fredagsgrillningen, ha en skön helg, kram och brev är på väg...

  SvaraRadera
 8. vilken mysig blogg du har.

  Ibland hinner man inte med helt enkelt, ingen idé att stressa upp sig bara hänga med och rätt som det är så är man på banan igen.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Ja jag håller med dig om att man inte hinner med allt här hemma...
  Jag försöker att inte stressa upp mig. Hhehh
  men det klarar jag förstås inte av..

  Jag hoppas över dammråtterna här hemma

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 10. Haha, jag håller med dej :D Man kände sig lite mallig med kassen i handen ;P

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  TAck för titten hos mig! Oj oj, jag skulle oxå vara orolig när de blir så stora o åker påkryssning även om det säkert går jättebra! Jag är en riktig hönsmamma, mina barn är 6 och 2 år så det dröjer innan de ska på kryssningar. Hoppas du får en härlig lördag!
  KramMaria

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck