torsdag 16 april 2009

Lite hallen bilder…..inte klar än

DSC_0016

Vill visa er lite bilder från hallen som dock inte är klar än eller pyntad. Det skall dit lister och foder, nytt golv men med erfarenhet så vet jag att foder och lister kommer att ta lång tid.

DSC_0015 Jag älskar den här tapeten men när den kom upp på väggen kan jag inte bestämma mig vad jag tycker. Den är lite gammeldaggs med turkiska blommor, blev det för mycket det tycker barnen själv kan jag inte bestämma mig vad jag tycker, det kan bero på att jag inte på många år haft en sån mönstrad tapet.

DSC_0001 Ni får även se en bild på vart de tänker bygga, min utsikt över åkrarna kommer att försvinna, det skall bli parhus och radhus. Jag har bott på det här området länge nu i mitt hus har jag bott i 19 år men min mor flyttade ut hit när jag var 4 år det var 1968 nder den tiden har det byggts 4 hus. Så nu är det totalt 15 hus på detta område. Vi bor bakom detta garage och har inga hus bakom oss, försökte köpa tomten men vi får inte, de säger att det blir för dyrt o.s.v.

DSC_0014

6 kommentarer:

 1. Vad himla fint det är på g att bli.Snygg byrå och kanon fin tapet.Det bli jätte läckert när det är färdigt.Du är duktig ha en bra dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Det blev jättesnyggt med tapeten!!! Gillar den skarpt! Kram helena

  SvaraRadera
 3. hej! :-)
  Det blir lärarutbildningen om det blir något alls :D Allt bra med dej?

  SvaraRadera
 4. Hallå där, det är bara att du går in och kollar har en del att väkja på både i pressglas och i porslin, kram

  SvaraRadera
 5. Underbar tapet.Blir bra när du är färdig där..Gillar skarpt din byrå vill med ha en sådan

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tack för hälsningen hos mig. Kul att jag hittade in till dig.

  Vilken snygg tapet, det blev ju jättebra!
  Kram Frida

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck