torsdag 30 april 2009

Där stod han

När loppis öppnade stod jag och mor utanför dörren, jag hade inga förhoppningar på att han skulle vara kvar.

Vi går in i rummet med möbler, nej han var borta. Ja ja, jag får skylla mig själv tänkte jag när jag stod framför krukorna.

Men så där stod han blank och fin, han hade bara flyttat på sig. Lyckan var total, nu släpper jag dig aldrig sa jag när jag grabbade tag i han. Så nu har han flyttat in till mig och skall göra mitt liv mycket enklare. Frågan är bara skall jag stöpa om honom som jag vill ha honom eller skall han få vara den han är?

För jag har min egna “herrbetjänt”.

DSC_0006 DSC_0003

DSC_0001

7 kommentarer:

 1. Grattis!!! I bland ska man ha tur! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Visst är han lik mamman sin :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha en betjänt, skulle jag vilja ha...fniss...ha en skön Valborg och så såg du ju att jag inte kunde hålla mig på loppisen, kram

  SvaraRadera
 4. Ja sa ju det håller tummen för dej .Yes den fick följa med till DEJ.Vad glad jag blir!Ha en mysig valborg kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 5. Grattis till din herrbetjänt. Vilken lycka att den fanns kvar.
  Ha, en fin Valborg.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken tur du hade att han fanns kvar. Skulle också behöva en liten betjänt. Tyvärr skulle han nog digna av bördan... Tack för ditt tips ang. brickbordet. Blev lite nyfiken. Har försökt kika i genom din fina blogg men då ögonlocken är lite tunga just nu kanske jag missade ditt brickbord. Om inte kan du väl lägga ut en bild på det så vi alla får se. Hoppas att du har haft en mysig VAlborgsmässoafton. Och lilla Whilliam är bara för söt!!!! Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar loppisfynd
  Ha en riktigt mysik valborgskväll


  Kram
  Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck