tisdag 14 april 2009

De vill bygga nya hus på vårt område : .. (

Igår slipade jag klart sista väggen och tvättade av väggarna så nu är jag redo för tapetsering, skall bara åka i väg och köpa dem först. Hoppas att de finns kvar annars blir det problem att hitta nya, har längtat länge efter att få just dem på väggarna.

DSC_0075 Passade på att måla ramen på griffeltavlan igår, den sitter på plats har inte fotat den än får bli i morgon, tror jag. Elementet i Dotras rum skruvade jag ner, eftersom vi har sålt den. Vi har kopplat på bergvärme i hennes rum så den behövs inte längre.

Har annars tagit det lugnt då maken kom hem från Holland, tyvärr inga träskor med sig.

Vi var över till en av våra grannar och kikade på deras fina kök och talade om att köpa tomterna som gränsar till våran, då det ryktas om att de skall byggas runt oss, suck. Skall ringa kommunen i morgon och fråga om pris på det.

Vi har bott här i 19 år i år och flyttade hit pgr av läget och platsen, och att det inte var så mycket hus. Har själv bott på samma gata i samma område sedan jag var 4 år och det har undertiden endast byggts 4 hus en bit bort men 40 st bostäder av typen radhus och parhus är jag inte intresserade av att få här. Området här omkring finns det fornlämningar, men tydligen inte på den platsen för det tänkta bygget, konstigt vad de helt plötsligt kan försvinna? Med rätta pengar så kan tydligen allt hända, dessutom grävde de på felsida. Nej stopp och belägg.

3 kommentarer:

 1. Tack så mycket! :-) Det kommer nog bli en underbar dag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin tapet! Håller tummarna att det finns kvar! Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Fy vad tråkigt om de smäckar upp nya hus precis intill er, usch vad gör man? Har man nåt att sätta emot?

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck