måndag 13 april 2009

Köpa tapeter och tapetsera

Igår var det påskmiddag med släkten nästan alla var där, utom min make och son som båda jobbade. I centrum stod de båda battarna Whilliam och Elsa, vi alla var så fascinerade av vad de kan och hur lätt de lär sig. Jag sjöng dagis sånger som jag lärt mig på Whilliams dagis, de två är de enda som uppskattar min sång, hehe.

DSC_0026 När jag kom hem så passade jag på att kapa till och sätta upp den sista gipsskivan i hallen och sedan spackla hörn och skruvskallar. Nu kan jag slipa till det sista, torka av väggarna och sen kan jag tapetsera, yes äntligen.

DSC_0024 (2)Passade på att fixa avloppsröret till tvätthon som vi fick av grannen. Jag är så nöjd över det jag gjort denna vecka, tänk vad jag kan om jag bara måste så, fast allt är ju inte kul. Maken har varit borta på jobb och jag har svårt att vänta på att få nått gjort så då måste jag göra det själv.

 DSC_0021 (2) Varje kväll har jag passat på och måla galgarna jag fick av syster, snart är det daggs att ta fram sandpapperet och gnugga lite. Har fått en griffel tavla som skall målas, ramen i alla fall.

3 kommentarer:

 1. Här är det en som, kan jobba, vad härligt att kunna själv...vilken vacker header du har fått till, så är härliga helgen slut och vardagen är här igen, ha en bra vecka ,kram

  SvaraRadera
 2. Vad du grejar en massa själv. Mmm, ibland vill man bara inte vänta:-)
  Kommer säkert bli så fint när du får tapetserat.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dej. Härligt att du känner dej som tjugoåring ;-) Och det är bara en siffra mer, tur att det inte går 5 år över en natt. Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck