söndag 12 april 2009

Vår lilla täppa

DSC_0017

Solen var här hela dagen och jag var ute hela tiden, krattade hela gården och rev bort en stor buske som inte klarade omflyttning i höstas.

DSC_0009 Det blev lite tomt där töjan (busken) stod och jag hade inte möjlighet att handla några plantor då slog det mig att i boden hade jag hittat 2 st lampkupor. Tog lite stenar och lade i en cirkel ställde lampkupan i cirkeln av stenar med öppningen uppåt lade några släta fina stenar i, vips så var det något jag tyckte var vackert. Ev tänker jag ha i vatten eller blommor i lampkupan vi får se vad jag hittar på.

DSC_0014DSC_0003

Jag har en mycket mindre som jag tänker ställa i min andra rabatt det blir lite annorlunda mot vad andra har, man tager vad man haver sa Cajsa Warg.

DSC_0015

Den andra rabatten syns på bilden ovan ser gles ut nu innan blomsten har kommit upp, det lilla grå huset som syns på bild är vår ved eldande bastu som sonen byggde under skoltiden det var ett projekt. Äppelträdet har mycket vattuskott, jag kommer inte beskära det i vår utan det blir till hösten annars ser det lika dant ut om några veckor igen.

8 kommentarer:

 1. Hejs svejs! Mysigt med egen täppa och bastu måste vara härligt att ha. Och så roligt att sonen byggt den. Vad duktigt av honom. Visst är det härligt när man nu äntligen kan vara utomhus och planera trädgården. Önskar dig en fin påskdag. Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Härligt att få vårkratta...här ligger snön kvar, vi fick mer i förrgår...
  Hoppas på lite bättre väder nu när det är påsklov för barnen...

  Tack för din snälla kommentar hos mig...

  Kram,
  Anette

  SvaraRadera
 3. Åh så fint!

  Vilken härlig idé!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 4. Visst är det härigt att få njuta utav det fina vädret, men idag så har dimman tyvärr tagit över, hoppas ni har en skön påskhelg, kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Jo, jag har bytt min header. Gillar ju bilder, så jag hittade några fina på datorn.

  Hur har du haft det i påsk?
  Kramar Benita

  SvaraRadera
 6. Superkul ide med lampkuporna. Jag har fejjat på vår balkong hela dagen, tänkte lägga upp lite bilder senare idag. Härligt när man kan vara ute i solen! Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Hejsan,
  Nej det var inte praktikant. Eksjö stadshotell tar bara inte in bra bartender. Tyvärr. Igår var det hemskt iallafall, fniss :-)

  Så är det.. Jag hoppas du och maken får en del gjort nu då på vårkanten.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Fiffigt av dig.

  Tack för komentaren på min sida

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck