torsdag 9 april 2009

Idag har jag brådis, skall till Blåkulla ; )

Igår var jag med min dotra och 2 av hennes klasskamrater och kikade på provtycket till bakboken som jag talade om tidigare. Skitsnygg blev den, ser den matt ut så beror det på att boken har ett plastomslag innan själva trycket.

bok

Sedan for vi i väg för att leta gunga till vår gungställning, sprang då på dessa läckra gummistövlar. Tyvärr passar de inte mig då det är storlek 23 så de får bli till Whilliam. Fick tag på en gunga till honom med så nu slipper jag skämmas när han ser gungställningen och vill gunga.

stövlar

Denna bricka för 30:- blev ett av fynden idag, har svårt för brickor nu när jag inte köper mer ljusstakar eller lyktor men det är nog bara tillfälligt.

bricka

Frissan ja, nej gillade inte hennes klippning hade tunnat ur det för mycket och har man inte tjockt hår så behövs det inte tunnas ut. Ja tur att jag inte är en spegelapa och att jag har massor att göra så jag springer förbi spegeln.

thumbnail

Jag har börjat med källaren, hann med att köra ett billast till återbruket packar hellre bilen full, tömmer det och fortsätter rensa, packa bil o.s.v annars kommer det bara bli stående. Alla färgburkar och verktyg är nu i garaget, få se om jag hinner köra de 3 säckar som jag plockade ihop när jag kom hem. Jag är inte klar än jackor och skor skall gås igenom men jag är på god väg. Måste snabba på om jag skall hinna till Blåkulla.

Glad Påsk!

 

6 kommentarer:

 1. Hoppas du hinner med allt du ska göra innan vi ses på BLÅKULLA =0)

  Önskar dig en " Glad Påsk " helg !
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 2. Det är väl inget fel på Blåkulla!
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Tack för titten på min sida
  Underbara fynd du gör
  Häftiga gummi sövlar. Vart hittar man sådana+

  Ha en riktigt underba påsk
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 4. Å, jisses vilka söta gummistövlar!!!
  Var kan man få tag på dom, tror du dom finns i storlek 26?
  Lilleman här skulle bli jätteglad...fast de kanske är svindyra?
  Önskar dig en Glad Påsk!!

  SvaraRadera
 5. Brickor kan man inte få för många av ;) glad påsk. kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck