söndag 19 april 2009

Min bur har fått nya gäster

DSC_0036 

Påsken är över så min bur fick nya gäster, hittade 2 ljusmanschetter som fick sätta livet till för att fåglarna skulle få flytta in.

DSC_0037

Igår var det 6, 5 grader med nordliga vindar, alltså inget höjdar väder om man ville jobba i trädgården så det blev inom hus. Tog ner och tvättade och strök gardiner, dammade och skurade allt är nu tipp topp, ne nu sa jag fel, det blir det aldrig ; )

 DSC_0032

Jag han till och med att röja någon garderob och vad hittar jag där, jo mitt gamla dragspel hade helt glömt bort den. Dotra sa det (innan hon åkte på kryssningen) var den vi inte fick spela på när vi var små. Ja men jag är rädd om det och den är lite trasig vill inte att den går helt sönder, sa jag. Det går faktiskt att spela på den men nu hängs den upp på väggen skall inte ligga i ett skåp och glömmas bort.

5 kommentarer:

 1. Jättehäftigt dragspel! Fåglarna passade bra i den lilla fina buren!
  Ha en bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Fina små fåglar i buren.Tycker om fågelburar tycker att det är charmigt och gulligt.Fina dragspel.Ha en mysig söndag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Men så charmigt i buren!

  Går det bra att jag länkar till dig?

  Kram Maud

  SvaraRadera
 4. VIlka rara pippifåglar som flyttat in...min pappa spelade dragspel så det är jag van vid sedan jag var liten , något speciellt med detta ljud för mig, tyvärr finna inte pappa längre...hoppas din helg varit skön, stor kram

  SvaraRadera
 5. Det var en söt liten bur...söta fåglar åxå

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck