måndag 20 april 2009

Skall fixa på entren idag.

DSC_0022

Söndagen spenderades inne igen för det blåste fortfarande så det var för kallt, jag vill då inte plantera ute med tanke på att de är nära frost nätter fortfarande.

DSC_0018Inte var jag sysslolös för det, fortsatte med att olja in bänkarna i köket och bordet i matrummet, det blev inte den färgen jag ville ha utan vanlig olja då maken inte vill ha mörka bänkar, än.

 DSC_0039 Fick ett ryck och tog Dotras fönsterkarmar och foder, tvättade, kvistlackade, grundade och målade fick nu flytta om på min göra lista till gjort lista, härligt. Flyttade ner en tvbänk till hennes rum (den är vit, hihi hon som inte vill ha vitt) men den hon hade var av glas och samlade damm.   Jag har nämligen upptäck att jag gör saker som inte står på listan , alltså hittar jag på nya grejer hela tiden, så nu måste jag skärpa mig och ta tag i riktiga listan.

DSC_0094 (2)Dotra ja, hon är hemma och välbehållen men mycket trött för inte var det mycket sömn på den kryssningen. Hon var dock besviken på mat och dryck på båten, det kan jag förstå. Vi åkte mycket mellan Sverige och Finland när ungarna var små så man blir lite kräsen och då de tydligen drar ner till budget variant för att det är ungdomar är lite lågt tycker jag, Nåja hon är hemma så jag är glad för det.

2 kommentarer:

  1. Visst är det jobbigt när man börjar med en sak och sen efter några timmar håller man på med något helt annat och vet knappt vad det var man egentligen skulle göra! Ha en bra dag! Kram Helena

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck