måndag 27 april 2009

Söndagen kom och gick

Så där ja, då var det måndag igen. Helgen gick fort förbi, lika fort som de regndropparna som kom under em.

Jag passade på att göra klart ogräs rensningen av rabatterna, maken bytte ut några takpannor på boden efter det satte han in en fuktstyrd fläkt på toaletten.DSC_0002 (2) Jag tog tag i skåpet jag fick av min bror, översta hyllan är nu fixad (bytt ut brädor) och jag har grundat den. Ibland har jag lust att ge upp för den var i värre skick än jag trodde, har nu tagit bort de dåligaste trät och funderar om den går att rädda.

DSC_0001 (2)

Träet har blivigt svart av fukten men inte ruttet (det är torrt nu det som var svart och det ser friskt inunder). Undras om man skall tvätta med alg och mögeltvätt för med målarsoda gick det inte bort.

Har ni någon erfarenhet av detta,

går det att få bort?

Idag är det besök på arbetsförmedlingen igen, undras vad som skall hända nu. Jag skulle fundera på praktikplatser jag skulle vilja prova på och jag har inte kommit på nått.

3 kommentarer:

 1. Hej Corina,
  Tvätta med en blandning av 1 del yes diskmedel och två delar vatten! Då får du bort det som sitter löst...sen är det bara att måla över missfärgningarna! Lycka till!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. DU har redan fått ett bra tips er jag...hoppas din dag varit bra, här har vi högsommarvärme med 25 gr....inte klokt det är ju faktiskt april, kram

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint du visat denad.
  Har kommrit fatt din sida nu

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck