söndag 26 april 2009

Nytt stolstyg och spegelram

Lördagen vaknade jag med värk i mina leder det är ingen höjdare då det inte finns någon medicin för det. Det är en följdsjukdom av att min lever fick en sjukdom vid blodtransfusion för ca 23 år sedan. Nog om detta, det var bara att ta det lugnt när armarna värkte passade på att klä om 2st. stolar (tyget kom från syrran). Stolarna var de som min mormor hade en gång i tiden och jag köpte tillbaka 2 av dem från en loppis.

DSC_0029 2st speglar målades om från vinröd till vitt och sedan laga en trasig lampkabel, blev nöjd med dagens insatts trotts att den var liten. Min bror och hans äldsta dotter kom på besök, tog en fika tillsammans bjöd dem på Lime bollar, typ chokladbollar fast med lime och kokos (receptet från någon bloggare på nätet).

DSC_0024När de åkte dök min moster och hennes make upp, det var bra ville få tips om hur man lägger ut en speciell klänning. Hmm måste nog ta och hoppa på det snart, jag är inte så duktig på att sy, jag har inte speciellt tålamod med det heller. Skam den som ger sig. ; )

7 kommentarer:

 1. Värk låter jobbigt, hoppas det känns bättre nu! Jättefina speglar! Ha en bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad tjusigt det var ;-) Jag gillar speglen!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. STACKARE ATT HA VÄRK DET ÄR INGEN HÖJDARE.vILKA FINA STOLAR OCH JÄTTEFINA SPEGLAR.KUL MED BESÖK.HA NU EN MYSIG SÖNDAG KRAMIZ ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hoppas väken har blivit bättre av helgens vackra väder och du har ju verkligen fått masor gjort, stolarna ser verkligen vackra ut, kram

  SvaraRadera
 5. Det var jättefina presenter :-) Och det var superskoj. Men jag håller med dej.. Vem vill bli äldre? ;)

  SvaraRadera
 6. Det gör jag verkligen! Sängen är helt underbar! :)
  Finfin spegel förresten!

  Kram//Elin

  SvaraRadera
 7. Vilka fina stolar. Tack för din kommentar hos mig. 2 lotter ligger redan i potten! Kram Anna-lena

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck