fredag 24 april 2009

Stora projekt men vart skall jag börja

Systra min kom hit igår med 2 fina tavlor, vart skulle jag sätta dem. Provade med köket, tog bort spegeln som hängde där innan och det blev jätte bra men samtidigt vill jag hänga dem i sovrummet, hmm. De får hänga i köket på prov så länge.

DSC_0017

Sedan kom hon med en pigtittare och då vet jag inte om jag skall måla den eller inte, i sovrummet är det trä färgat på möblerna än så länge, har problem hur jag skall göra med det med. Jag fick mer fina grejer men det tar vi en annan dag.

DSC_0020 Nu har jag svårt att bestämma mig för vad jag skall börja med, skåpet jag fick av min bror som måste byta vissa trädelar eller om jag skall börja med sänggaveln jag skall bygga och inte riktigt klurat ut hur, världsliga problem eller hur. Båda är för mig stora projekt inget jag gör på en kvart och jag får inte tappa gnistan, därav det svåra valet. Nåja, det blir inget idag så jag kan sova på saken eller vänta en dag eller två för det skall visst bli fint väder.

Trevlig Helg!

4 kommentarer:

 1. Vad snäll hon är din syster, tavlorna var fina! Jag har också en pigtittare i träfärg som jag precis har tagit upp från källaren, tror att den får bli vit så småningom. Ha en härlig helg i solen! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad snällt av din syster att få dessa fina tavlor.
  Ha, en fin Fredag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. haha, vilka i-landsproblem du har mamma ;-)

  SvaraRadera
 4. Kika in hos mig och mitt senste inlägg... Kram Helena

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck