söndag 24 maj 2009

Äntligen är stolarna klara

Lördagsmorgonen startade med besök på 2st loppisar, utan att hitta något som föll ögat i smaken. Därefter hem för att ta tag i trädgårdsgruppen och måla det sista.

DSC_0020 (3)

Jag har ställt ut möblerna, lagt på duken så ni får se hur de blev. Tänk er att stommarna var mörkblå och träribborna mörkbruna, då förstår ni hur nöjd jag blev.

DSC_0035 (2)

Jag la på 3st olika plädar i väntan på de jag håller på att virka. Tror knappt att mina garner kommer att räcka till 4st men skam den som ger sig, jag får leta fram mer, för jag har inte köpt in något garn utan allt är det jag redan hade.

DSC_0021 (3) 

Naturligtvis så skall det fram mer blommor och annat lulllul men i går spelade vädret oss spratt så jag tog inte fram nått mer. Nu har ni fått sett vad jag har pysslat mer och ingen annan än jag kan vara glad över att det är klart, så vad står på tur nu?

DSC_0037 (2)

  Maken har iallafall börjat  gräva hålen till stolparna på nya altanen, så när den är klar kommer vi att ha altan åt 3 väderstreck.  Den skall vara klar till 12 juni då Dotra tar studenten, undras om vi hinner?

DSC_0023 (3) 

Bilen har blivigt dammsugen, lika så gräsmattan på maskrosor och jag har provat att klippa gräsmattan, jippi jag hostar inte längre.  Sedan avslutades dagen med grillad lax med färskpotatis, crème fresh med dill och löjrom oj vad den blev uppskattad av familjen, jag börjar bli en riktig hejare med gasolgrillen.  Det var min dag i går, så nu vet inte riktigt vad jag skall göra idag.

9 kommentarer:

 1. Vad effektiv du är och vilka fina bilder du visar! Ska bli kul att se de virkade plädarna sen! Ha en bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. maten var RIKTIGT god mamma!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar ute grupp du har , kan förstå skillnaden och att det var mycket arbete med allt, men fint blev det och en härlig plats att sitta på.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 4. tack för ditt inlägg :) det var roligt att höra!

  så fint du gjort det :)

  Kram//Elin

  SvaraRadera
 5. Så underbart härligt du har det på uteplatsen!

  Grattis till dotterns kommande student!

  Önskar dig en trevlig vecka!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder :-) Och ja, vi hade kusinfest igår. En liten träff igen.. Vi är rätt tajta, vilket är roligt som bara den. Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilka fina möbler o mysigt hela alltet, duken ser ljuvlig ut! Vad härligt med ny altan!
  Om du jobbat på så bra hoppas jag att du fått vila idag istället och bara njuter av din fina grupp! Jaa, o virkar förstås;-)
  Kramis Cilla

  SvaraRadera
 8. Vad fina dina möbler blev och sommarfint med duken till! Förstår att du känner dig helnöjd! Maten lät frestande god och trots att jag precis kommer från middagsbordet blev jag hungrig igen!

  Hoppas att du får en skön vecka!

  SvaraRadera
 9. Så vacker duk du lagt på bordet.
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck